سس لیمو ترش؛ سس سالاد فرانسوی
لیمو ترش: ۳ عدد
شکر: یک و نیم پیمانه
کره: ۱۲۵ گرم
تخم مرغ: ۴ عدد
برگ ریحان خرد شده: نصف پیمانه
آب لیمو ترش: نصف پیمانه
نمک: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
پاستا پنه با سس آلفردو + طرز تهیه
طرز تهیه سس لیمو ترش
بیشتربخوانید:
نکاتی مهم در تهیه انواع سس ها
پوست سه عدد لیموترش را رنده کنید.
به مقدار لازم به آن شکر اضافه کنید و داخل غذاساز بریزید تا کاملا با هم مخلوط شود.
کره را بیفزایید و با مواد مخلوط کنید.
تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و با دور تند هم بزنید.
آب لیموترش و نمک را بیفزایید و مخلوط کنید.
همه مواد را در ظرف فلزی بریزید و آن را داخل کاسه آب در حال جوش قرار دهید. (روش بن ماری)
آنقدر مواد را هم بزنید تا با هم خوب مخلوط شود.
وقتی مواد کاملا مخلوط و غلیظ شد، ظرف را از روی گاز بردارید و بگذارید سس خنک شود.
بعد از این که سس خنک شد، ریحانهای خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا برگ ریحانهای خرد شده با سس مخلوط شود.
اکنون سس آماده سرو است، در صورت تمایل میتوانید آن را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود ،سپس استفاده کنید.