Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 09:25

11
دی
قورمه سبزی با قارچ

قورمه سبزی با قارچ

سبزی را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید تا آب سبزی کشیده شود. آن‌گاه سه قاشق سوپخوری روغن اضافه کنید و 5 دقیقه سبزی را تفت دهید. حالا پیازداغ، زردچوبه، نمک، فلفل و به میزان کافی آب افزوده

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

سبزی قورمه خرد کرده.................  800 گرم(تره، جعفری، شنبلیله و قدری اسفناج)

روغن مخصوص سرخکردنی............... به میزان لازم

پیازداغ.................. دو قاشق سوپخوری

زردچوبه ...............یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک و فلفل................. به میزان لازم

لوبیا قرمز................. سه‌چهارم پیمانه

قارچ................ 800 گرم

لیمو عمانی خیسانده .................. 5 عدد متوسط

آبغوره.................. یک‌چهارم پیمانه

 بیشتربخوانید:

خورش قورمه سبزی بدون گوشت + طرز تهیه

 

طرز تهیه

سبزی را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید تا آب سبزی کشیده شود. آن‌گاه سه قاشق سوپخوری روغن اضافه کنید و 5 دقیقه سبزی را تفت دهید. حالا پیازداغ، زردچوبه، نمک، فلفل و به میزان کافی آب افزوده و اجازه دهید سبزی بپزد. سپس لوبیا خیسانده را بپزید و قارچ را تفت دهید. اینک لوبیا، قارچ، لیموعمانی و آبغوره را اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد.

 

برچسب ها: غذای سنتی، آموزش آشپزی، قورمه سبزی، طرز تهیه قورمه سبزی تعداد بازديد: 200 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز