تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
قارچ ................... ٥٠٠ گرم
آب ليموترش................ از ١ عدد لیمو
پياز رنده کرده................. ١ عدد
تخم مرغ ..................... ٣ عدد
آرد .................. یکدوم پيمانه
نمک و فلفل...................... به میزان لازم
روغن.................یکدوم پيمانه
سس مایونز.............. 2 قاشق سوپخوری
سس گوجهفرنگی............... 2 قاشق سوپخوری
سس فلفل........................ 1 قاشق چایخوری
سیر له کرده................... 1 حبه
نان بروتشن....................... به میزان لازم
پياز .................... ١ عدد
پنيرچدار .......................٥ ورقه
گوجه فرنگى .........................٢ عدد
بیشتر بخوانید:
پنکیک سیبزمینی مغزدار با گوشت +طرزتهیه
طرز تهیه نان باگت خانگی
طرز تهیه
قارچها را ريز خرد كرده و داخل تابه همراه با آب ليموترش تفت بدهيد تا آب قارچ كشيده شود. آنگاه در ظرف مناسبی قارچ را با پياز، تخممرغ، آرد، نمك و فلفل مخلوط کنید. آنگاه هر بار از مايه به اندازه نارنگی برداشته و در دست به شکل دایره درآورید و در روغن سرخ كنيد. سپس سسها و سیر را ترکیب کرد و روی نانها بمالید و برگر قارچ را روی نان قرار دهید و به ترتيب با پياز، پنيرچدار و گوجهفرنگی حلقه شده تزيين كنيد.
بیشتربخوانید: