Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 01:30

8
دی
برگر قارچ

برگر قارچ

قارچها را ريز خرد كرده و داخل تابه همراه با آب ليموترش تفت بدهيد تا آب قارچ كشيده شود. آن‌گاه در ظرف مناسبی قارچ را با پياز، تخم‌مرغ، آرد، نمك و فلفل مخلوط کنید. آن‌گاه هر بار از مايه به اندازه نارنگی برداشته

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

قارچ ...................   ٥٠٠ گرم

آب ليموترش................ از ١ عدد  لیمو

پياز رنده کرده................. ١ عدد

تخم مرغ .....................  ٣ عدد

آرد ..................  یک‌دوم پيمانه

نمک و فلفل...................... به میزان لازم

روغن.................یک‌دوم پيمانه

سس مایونز.............. 2 قاشق سوپخوری

سس گوجه‌فرنگی............... 2 قاشق سوپخوری

سس فلفل........................ 1 قاشق چایخوری

سیر له کرده................... 1 حبه

نان بروتشن....................... به میزان لازم

پياز ....................   ١ عدد

پنيرچدار .......................٥ ورقه

گوجه فرنگى .........................٢ عدد

 بیشتر بخوانید:

پنکیک سیب‌زمینی مغزدار با گوشت +طرزتهیه

طرز تهیه نان باگت خانگی

 

 

 

طرز تهیه

قارچها را ريز خرد كرده و داخل تابه همراه با آب ليموترش تفت بدهيد تا آب قارچ كشيده شود. آن‌گاه در ظرف مناسبی قارچ را با پياز، تخم‌مرغ، آرد، نمك و فلفل مخلوط کنید. آن‌گاه هر بار از مايه به اندازه نارنگی برداشته و در دست به شکل دایره درآورید و در روغن سرخ كنيد. سپس سس‌ها و سیر را ترکیب کرد و روی نان‌ها بمالید و برگر قارچ را روی نان قرار دهید و به  ترتيب با پياز، پنيرچدار و گوجه‌فرنگی حلقه شده تزيين كنيد.

 بیشتربخوانید:

برچسب ها: برگر، همبرگر، طرز تهیه تعداد بازديد: 275 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز