مواد لازم برای 6 تا 7 نفر
قسمت مغز ران مرغ......................4 عدد، يا مرغ كامل يك عدد
فیله ی مرغ درشت.................4 عدد
مغز گردو............. 500 گرم، سائیده
پیاز درشت...................2 عدد، رنده شده
کوفته ریزه....................200 گرم
رب انار......................2 پیمانه
شکر.................3 قاشق سوپخوری
محلول زعفران.......................يك قاشق چایخوری
روغن....................یک دوم پیمانه
نمک...................يك قاشق سوپخوری
ادویه ی خورشی.......................يك قاشق چایخوری
هویج...................4 عدد
بیشتربخوانید:
روشتهیه
مغز ران مرغ(مرغ درسته) و فیله ها را نمک بزنید و 1 ساعت کنار بگذارید تا مزه دار شوند. در تابه ای کمی روغن ریخته و پیاز را تفت دهید تا طلایی شود. مغز گردو را افزوده و با پیاز تفت دهید. ادویه و رب انار را بیفزایید و مواد را با هم تفت دهید. 3 پیمانه آب بیفزایید و حرارت را ملایم کنید تا مایه بجوشد و به روغن بیفتد. در این مرحله مغز رانهای مرغ (مرغ درسته) و کوفته ریزهها را جداگانه در بقیه ی روغن سرخ کنید و به خورش اضافه کنید و بگذاريد تا خوب بپزند. به طور جداگانه هویج ها را پوست بکنید و ریز خلال کنید و روی حرارت ملایم با مقداری روغن سرخ کنید، تا نرم شوند. و آنها را به مايهي فسنجان اضافه كنيد. ميتوانيد مقداري از هويجها را براي تزيين نگهداريد. در انتها فیلهها را به همراه محلول زعفران سرخ کنید و کنار بگذارید حالا شکر و نمک و محلول زعفران خورش را بریزید و پس از چند جوش فسنجان آماده است. آن را در ظرف مناسب سرو بکشید و فیله ها را هم به عنوان دورچين در کنار خورش قرار دهید.