مواد لازم برای 4 نفر
سیبزمینی قرمز یا هر نوع دیگر، پوستگرفته................. 400 گرم
پودر زیره سبز................ 1 قاشق چایخوری
پودر گشنیز................ 1 قاشق چایخوری
زردچوبه................. 1 قاشق چایخوری
پودر فلفل تند چیلی..................... یکدوم قاشق چایخوری
نمک.................................. به مقدار لازم
روغن ..................2 قاشق سوپخوری
دانه خردل..................... 1 قاشق چایخوری
دانه زیره سبز.............. 1 قاشق چایخوری
دانه شنبلیله ...................5-6 عدد
پودر نارگیل...................... 1 قاشق سوپخوری
دانه کنجد.................. 2 قاشق چایخوری
گشنیز خردشده..................... 3-4 شاخه کوچک
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سالاد سیب زمینی آلمانی
طرز تهیه کوکو سبزی؛ با طعمی متفاوت
روشتهیه
سیبزمینیها را پخته و پس از نرمشدن به شکل مکعبی خرد کنید. سیبزمینی، پودر زیره سبز، پودر گشنیز، زردچوبه، پودر فلفل چیلی و نمک را در کاسه ریخته و هم بزنید تا سیبزمینیها به ادویه آغشته شوند. روغن را در ماهیتابه داغ کرده و دانههای خردل، زیره سبز و شنبلیله را تفت دهید تا شروع به جلز و ولز کردن کنند (هنگام آماده شدن این صدا را میدهند)، سیبزمینی را افزوده و به آرامی هم بزنید تا به روغن آغشته شوند، سپس آن را با پودر نارگیل، دانه کنجد و گشنیز خردشده مخلوط کرده و غذا را با نان مخصوص هندی سرو نمایید.