Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 21:07

24
آذر
سیب‌زمینی گُجاراتی

سیب‌زمینی گُجاراتی

سیب‌زمینی‌ها را پخته و پس از نرم‌شدن به شکل مکعبی خرد کنید. سیب‌زمینی، پودر زیره سبز، پودر گشنیز، زردچوبه، پودر فلفل چیلی و نمک را در کاسه ریخته و هم بزنید تا سیب‌زمینی‌ها به ادویه آغشته شوند. روغن را در ماهی‌تابه داغ کرده

مواد لازم برای 4 نفر

سیب‌زمینی قرمز یا هر نوع دیگر، پوست‌گرفته................. 400 گرم

پودر زیره سبز................ 1 قاشق چای‌خوری

پودر گشنیز................ 1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه................. 1 قاشق چای‌خوری

پودر فلفل تند چیلی..................... یک‌دوم قاشق چای‌خوری

نمک.................................. به مقدار لازم

روغن ..................2 قاشق سوپ‌خوری

دانه خردل..................... 1 قاشق چای‌خوری

دانه زیره سبز.............. 1 قاشق چای‌خوری

دانه شنبلیله ...................5-6 عدد

پودر نارگیل...................... 1 قاشق سوپ‌خوری

دانه کنجد.................. 2 قاشق چای‌خوری

گشنیز خردشده..................... 3-4 شاخه کوچک

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه سالاد سیب زمینی آلمانی

طرز تهیه کوکو سبزی؛ با طعمی متفاوت

 

 

روش‌تهیه

سیب‌زمینی‌ها را پخته و پس از نرم‌شدن به شکل مکعبی خرد کنید. سیب‌زمینی، پودر زیره سبز، پودر گشنیز، زردچوبه، پودر فلفل چیلی و نمک را در کاسه ریخته و هم بزنید تا سیب‌زمینی‌ها به ادویه آغشته شوند. روغن را در ماهی‌تابه داغ کرده و دانه‌های خردل، زیره سبز و شنبلیله را تفت دهید تا شروع به جلز و ولز کردن کنند (هنگام آماده شدن این صدا را می‌دهند)، سیب‌زمینی را افزوده و به آرامی هم بزنید تا به روغن آغشته شوند، سپس آن را با پودر نارگیل، دانه کنجد و گشنیز خردشده مخلوط کرده و غذا را با نان مخصوص هندی سرو نمایید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: سالاد، پیش غذا تعداد بازديد: 209 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز