Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 21:34

22
آذر
پوتاژ ملكه

پوتاژ ملكه

سينة‌مرغ را به قطعات كوچك بريده با كمي زعفران،‌ آب پياز، روغن مايع،‌ آب‌ليمو، نمك و فلفل مخلوط كرده، بگذاريد حداقل يك ساعت در يخچال بماند.

مواد لازم برای 4 نفر

سينة مرغ.....................نيم‌كيلو

محلول زعفران...................به اندازه لازم

پياز رنده شده متوسط....................1 عدد

روغن مايع.....................2 قاشق غذاخوري

آب‌ليمو...................3 قاشق غذاخوري

نمك، فلفل.....................به ميزان لازم

مغز نان باگت...................1 عدد

آب‌مرغ..................2 ليتر

رب گوجه.....................1 قاشق سوپخوري سرپر

جعفري ريز خرد شده..................براي تزيين

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه سوپ تمبر هندی

 

 

روش‌تهیه

سينة‌مرغ را به قطعات كوچك بريده با كمي زعفران،‌ آب پياز، روغن مايع،‌ آب‌ليمو، نمك و فلفل مخلوط كرده، بگذاريد حداقل يك ساعت در يخچال بماند.

بعد از آن به سيخ كشيده كباب كنيد. سپس آسياب كنيد تا خوب له شود. مغز نان باگت را در آب مرغ خيس‌كرده همراه با پورة سينة مرغ كبابي روي شعله ملايم در حدود 3 دقيقه بجوشانيد. سوپ را از صافي با دندة درشت بگذرانيد.

به اندازة كافي رب گوجه‌فرنگي و آب‌مرغ اضافه كرده، روي شعله ملايم بگذاريد و هم بزنيد تا غلظت آن اندازه شود. سپس با كمي جعفري ساطوري شده و چند قاشق آب‌ليمو تزيين و ميل كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: سوپ، خورشت، طرز تهیه تعداد بازديد: 248 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز