مواد لازم برای 6 نفر
گوشت آبگوشتي.......................1 كيلو
نخود...............يكچهارم پيمانه
پياز....................1 عدد
رب گوجهفرنگي..............2 قاشق سوپخوري
جو پوست كنده.............2 قاشق سوپخوري
گندم پوست كنده.................2 قاشق سوپخوري
لپه................2 قاشق سوپخوري
سيبزميني متوسط.................2 عدد
گوجهفرنگي...................1 عدد
بادام خام.............. يكچهارم پيمانه
فندق خام ..............يكچهارم پيمانه
پسته خام................ يكچهارم پيمانه
گردو........................يك چهارم پيمانه
ادويه.....................1 قاشق مرباخوري
دارچين....................1 قاشق چايخوري
زردچوبه.................1 قاشق مرباخوري
زعفران حل كرده...................1 قاشق سوپخوري
بیشتربخوانید:
طرز تهیه آبگوشت مرغ با لپه
طرز تهیه آبگوشت به و گردو اراکی
روشتهیه
پياز را كمي با گوشت تفت داده بعد گوجهفرنگي، نخود و رب را با هم بگذاريد تا بپزند بعد گندم و جو را اضافه كنيد تا بپزد بعد بادام، پسته، فندق، سيب زميني، ادويه و زعفران را اضافه كنيد و بگذاريد تا همه مواد يكنواخت پخته شود بعد آب آن را جدا كنيد و مواد گوشتي را با گوشتكوب كوبيده و در ظرفي كشيده و گردو را روي آن بريزيد.