مواد لازم
گوجهفرنگي..................4 عدد
فلفل تند...................1 عدد
فلفل دلمهاي..............1 عدد
نمك و فلفل.................به ميزان لازم
خردل.................يكدوم قاشق چايخوري
پياز...............1 عدد نگيني خرد شده
سير...................1 حبه، پوره شده
خيار(باپوست)......................1عدد، حبهاي خرد شده
سركه...................2 قاشق سوپخوري
شكر................1 تا 2 قاشق سوپخوري
ريحان و گشنيز................1 پيمانه
روغن زيتون..................3 قاشق سوپخوري
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه
روشتهیه
مواد فوق را در سه مرحله در مخلوطكن يا غذاساز بريزيد تا به صورت يكدست در آيد سپس روغن زيتون را به تدريج اضافه و پس از اتمام دستگاه را خاموش نماييد. كمي از سبزيجات نگيني خرد شده را داخل سوپ را با كمي سس مايونز مخلوط نموده روي سوپ قرار داده سپس همراه با يخ سرو نماييد. در صورت دلخواه ميتوان آب گوجهفرنگي را به ميزان لازم به سوپ فوق اضافه نمود. در صورت دلخواه ميتوان يك تا دو قاشق سوپخوري سس گوجهفرنگي را به سوپ سرد فوق اضافه كنيد.
در صورت دلخواه مي توان پيازچه خرد شده را جايگزين پياز نمود.
سوپ فوق (سوپ سرد) مخصوص فصل گرما (تابستان) ميباشد كه از طعم و مزه خوبي برخوردار است. ابتدا داخل فلفل دلمهاي را خارج نموده سپس خرد نماييد.