برترینها: طرز تهیه دلمه ماکارونی برای آن دسته از خانمهای خوش ذوق که از خلاقیت در آشپزی استفاده میکنند و علاقهمند به تهیه غذاهای نو و جدید هستند، درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوشجان!
طرز تهیه دلمه ماکارونی با سبکی خاص
مواد لازم
ماکارونی شکلی : 3 فنجان
لپه پخته : 2 فنجان
سبزی دلمه ساطوری شده : 500 گرم
گوشت چرخ کرده:300 گرم
سرکه در صورت تمایل: به مقدار کافی
زعفران دم شده: به مقدار کافی
شکر در صورت تمایل: به مقدار کافی
نمک و فلفل: کمی به مقدار کافی
ادویه: کمی به مقدار کافی
روغن مایع : یک فنجان
برگ مو یا فلفل دلمه یا بادمجان دلمه یا گوجهفرنگی: به مقدار کافی
پیاز نگینی شده: 2 عدد
بیشتربخوانید:
طرز تهیه بیف استراگانف کلاسیک
دستور پخت
گوشت چرخ کرده را با پیاز و روغن تفت دهید و نمک ، فلفل و ادویه را به آن اضافه کنید.
ماکارونی را در ظرفی بزرگتر از حجمش با کمی نمک و روغن بپزید و بگذارید تا کاملاً مغز پخت شود سپس آبکش کنید و آب ولرم روی آن بریزید تا نچسبد.
یک ظرف جهت مخلوط کردن تمام مواد در نظر بگیرید و ماکارونی، گوشت تفت داده شده، سبزی و لپه را درون ظرف بریزید و مخلوط کنید و روی تمام مواد زعفران بپاشید. (در صورت تمایل به شیرین یا ترش بودن بودن درون مواد شکر یا سرکه یا هر دو را به یک میزان بریزید).
بیشتربخوانید:
دلمه کدو حلوایی + طرز تهیه
مواد آماده شده دلمه را میتوانید درون هر کدام از موارد، برگ مو، فلفل دلمه، بادمجان، گوجهفرنگی، کاهو یا کلم بریزید یا بچینید و با طعم ترش یا شیرین یا هر دو طعم استفاده کنید.
با این تفاوت که در برگ مو، با سس، آب، روغن و چاشنی مورد نظرتان بپزید . ولی در سایر دلمهها میتوانید با سس آب و رب گوجهفرنگیِ تفت داده شده در روغن و ادویجات (زردچوبه، زعفران، کاری) بپزید.
دلمه را با حرارت کم دم پخت کنید و هیچکدام از موارد یاد شده برای پر کردن را با هم طبخ نکنید.
برای تهیه چاشنی شیرین شکر را دو برابر سرکه و برای چاشنی ترش، سرکه را بعد از گذشت نیمی از زمان پخت دلمهها بریزید تا دلمهها سفت نشود و دلمه پخته بهتر، چاشنی را به خود میگیرد.
برای نرم و لطیف شدن دلمه کمی روغن از حد معمولی بیشتر بریزید.