Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 04:50

11
آذر
پیتزای دریایی

پیتزای دریایی

خمیر نیمه آماده را در سینی مخصوص پیتزا بگذارید. آن‌گاه سس را بیفزائید و با قلمو روی سطح خمیر را کاملا به سس آغشته کنید. حالا قدری از پنیر موزارلا را روی سطح خمیر بپاشید. سپس میگو، ماهی تن و کیلکا را رویش قرار دهید و پودر آویشن را بپاشید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

خمیر پیتزا.....................150 گرم

سس پیتزا ................... 2 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا..................... 150 گرم

میگو تمیز کرده .............. 10 عدد

ماهی تن  ............... یک‌دوم از یک قوطی

ماهی کیلکا.................  4-5 عدد

پودر آویشن................. یک‌دوم قاشق چایخوری

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد کرده  ............... به میزان لازم

پنیر بلوچیز................ 50 گرم

 بیشتربخوانید:

 

 

طرز تهیه

خمیر نیمه آماده را در سینی مخصوص پیتزا بگذارید. آن‌گاه سس را بیفزائید و با قلمو روی سطح خمیر را کاملا به سس آغشته کنید. حالا قدری از پنیر موزارلا را روی سطح خمیر بپاشید. سپس میگو، ماهی تن و کیلکا را رویش قرار دهید و پودر آویشن را بپاشید اینک با فلفل دلمه‌ای آن را بیارائید و از مخلوط پنیر بلوچیز و پنیر موزارلا رویش بپاشید. سپس پیتزا را در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید تا سطح پنیر برشته و طلایی شود.

یادآوری: پس از آماده شدن پیتزا می‌توانید با سس مورد نظر آن را میل کنید.

بیشتربخوانید:

پیتزا برگر + طرز تهیه

 

برچسب ها: پیتزا، طرز تهیه پیتزا، پیتزا دریایی تعداد بازديد: 190 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز