Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 16:02

30
آبان
گیروس مرغ (یونانی)

گیروس مرغ (یونانی)

فیلۀ مرغ را به شکل نوارهای باریک برش دهید.آن گاه با آویشن،سیر،آبلیمو،فلفل سیاه،فلفل قرمز و نمک مزه دار کنید و یک شب در یخچال استراحت دهید.سپس در تابۀ مناسبی روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا کمی سبک و طلائی شود.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

فیلۀ مرغ......................۳۰۰ گرم

آویشن........................... یک دوم قاشق چایخوری

سیر له کرده ......................  ۲-3 حبه

آبلیمو........................ ۱ قاشق سوپخوری

فلفل سیاه..................  یک دوم قاشق چایخوری

فلفل قرمز ...................یک چهارم قاشق چایخوری

نمک........................یک دوم قاشق چایخوری

روغن مایع  ........................... ۵ قاشق سوپخوری

پیاز...................  ۱ عدد

 بیشتربخوانید:

سینه مرغ شکم‌پر با اسفناج + طرز تهیه

 

 

روش تهیه

فیلۀ مرغ را به شکل نوارهای باریک برش دهید.آن گاه با آویشن،سیر،آبلیمو،فلفل سیاه،فلفل قرمز و نمک مزه دار کنید و یک شب در یخچال استراحت دهید.سپس در تابۀ مناسبی روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا کمی سبک و طلائی شود.اینک فیلۀ مرغ مزه دار کرده را بیفزائید و اجازه دهید تا کاملا پخته و برشته شود.  اکنون گیروس مرغ را در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با سس دلخواه بیارائید.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه مرصع پلو مجلسی + با مرغ یا گوشت

طرز تهیه باقالی پلو مجلسی با ماهیچه

 

برچسب ها: غذای یونانی، گیروس مرغ، طرز تهیه گیروس مرغ تعداد بازديد: 259 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز