Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 06:27

6
آذر
تازه کباب

تازه کباب

گوشت را کمی تفت دهید. نمک، فلفل و زردچوبه بزنید. روی آن پیازهای ورقه‌ورقه را اضافه کنید و سماق، نمک و فلفل بزنید. روی آن سیب‌زمینی ورقه شده بریزید و 2 پیمانه آب اضافه کنید. سماق بپاشید و غذا را پخته و جا بیندازید.

مواد لازم

گوشت گوسفند(سردست یا قلوه‌گاه).....................500 گرم بدون استخوان

روغن، نمک، فلفل و زردچوبه.................به میزان لازم

پیاز...................3 عدد، ورقه‌ورقه

سیب‌زمینی...................3 تا 4 عدد بسته به اندازه آن، ورقه‌ورقه

سماق.......................2 قاشق سوپخوری

 بیشتربخوانید:

جوجه کباب هاوایی + طرز تهیه

 

 

روش‌تهیه

گوشت گوسفند را به صورت ورقه‌های نازک ببرید. کمی روغن کف قابلمه بریزید.

گوشت را کمی تفت دهید. نمک، فلفل و زردچوبه بزنید. روی آن پیازهای ورقه‌ورقه را اضافه کنید و سماق، نمک و فلفل بزنید. روی آن سیب‌زمینی ورقه شده بریزید و 2 پیمانه آب اضافه کنید. سماق بپاشید و غذا را پخته و جا بیندازید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کباب تعداد بازديد: 259 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز