مواد لازم
ساق مرغ.......................3 تا 4عدد
ماست .....................3 قاشق سوپخوري
محلول زعفران......................مقداري
برنج....................2پيمانه پر
فلفل دلمه اي رنگي..................2عدد
قارچ.........................1.بسته كوچك
پياز................2عدد
سير..................2حبه
نمك، فلفل و زردچوبه......................به ميزان لازم
روغن زيتون..........................به ميزان لازم
بیشتربخوانید:
خورشت آلو اسفناج؛ خوشمزه و مجلسی
روشتهیه
ساقهاي مرغ را به ماست و محلول زعفران آغشته كرده و درون فر بگذاريد. مدت زمان پخت و طلايي شدن مرغ حدود 40 دقيقه مي باشد. برنج را جداگانه با كمي زردچوبه پخته و آبكش كنيد. (نه دان و نه نرم)
در يك تابه فلفل دلمهاي، قارچ و پياز را كمي تفت داده، سپس با برنج مخلوط كنيد. سير له شده را نيز اضافه كنيد. مخلوط برنج را نيز در ظرف مخصوص فر ريخته و داخل فر بگذاريد. زمان پخت 1 ساعت ميباشد.
در پايان مرغهاي طلايي شده برشته را روي برنج بگذاريد.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه مرصع پلو مجلسی + با مرغ یا گوشت
نكته:
قارچ و پياز به صورت حلقه حلقه خرد شود.
فلفل دلمهاي به صورت رشتهاي برش داده شود.