Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 14:22

4
آذر
پاييای مرغ

پاييای مرغ

ساق‌هاي مرغ را به ماست و محلول زعفران آغشته كرده و درون فر بگذاريد. مدت زمان پخت و طلايي شدن مرغ حدود 40 دقيقه مي باشد. برنج را جداگانه با كمي زردچوبه پخته و آبكش ‌كنيد. (نه دان و نه نرم)

مواد لازم

ساق مرغ.......................3 تا 4عدد

ماست  .....................3 قاشق سوپخوري

محلول زعفران......................مقداري

برنج....................2پيمانه پر

فلفل دلمه اي رنگي..................2عدد

قارچ.........................1.بسته كوچك

پياز................2عدد

سير..................2حبه

نمك، فلفل و زردچوبه......................به ميزان لازم

روغن زيتون..........................به ميزان لازم

 بیشتربخوانید:

خورشت آلو اسفناج؛ خوشمزه و مجلسی

 

 

 

روش‌تهیه

ساق‌هاي مرغ را به ماست و محلول زعفران آغشته كرده و درون فر بگذاريد. مدت زمان پخت و طلايي شدن مرغ حدود 40 دقيقه مي باشد. برنج را جداگانه با كمي زردچوبه پخته و آبكش ‌كنيد. (نه دان و نه نرم)

در يك تابه فلفل دلمه‌اي، قارچ و پياز را كمي تفت داده، سپس با برنج مخلوط ‌كنيد. سير له شده را نيز اضافه ‌كنيد. مخلوط برنج را نيز در ظرف مخصوص فر ريخته و داخل فر بگذاريد. زمان پخت 1 ساعت مي‌باشد.

در پايان مرغ‌هاي طلايي شده برشته را روي برنج  بگذاريد.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه مرصع پلو مجلسی + با مرغ یا گوشت

 

 

نكته:

قارچ و پياز به صورت حلقه حلقه خرد شود.

فلفل دلمه‌اي به صورت رشته‌اي برش داده شود.

منبع: شور و شیرین

برچسب ها: طرز تهیه تعداد بازديد: 242 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز