مواد لازم
سينه مرغ.................١ عدد
نمك و فلفل................. به مقدار لازم
آب ليموي تازه.................. ١ عدد لیمو
روغن زيتون............... ٣ قاشق سوپخوری
برگ اسفناج...................... ٦٠ گرم
رنده پوست ليمو.................... ١ قاشق چایخوری
موسير تازه، خردشده.................. ١ حبه
سركه بالزاميك................. ٢ قاشق سوپخوري
پنير پارمزان رندهشده..................... ٢٠ گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوکوی قارچ
روشتهیه
سينه مرغ را با نمك، فلفل، آبليمو و روغن مزهدار كرده و سپس 10 دقیقه در فر با دماي ٣٥٠ درجه سانتیگراد بپزيد. اسفناج را در ماهيتابه روي حرارت ملايم تفت دهيد تا كمي نرم شود و سپس به آن رنده پوست ليمو، موسير، نمك، سرکه و كمي روغن افزوده و ٥ دقيقه تفت دهيد و در آخر پنير پارمزان را اضافه كنيد. مرغ را از فر خارج کرده و روي آن را با مخلوط اسفناج بپوشانيد و دوباره در فر با همان دما به مدت ٧ دقيقه قرار دهيد.