Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 07:40

3
آذر
استیک مرغ و اسفناج

استیک مرغ و اسفناج

سينه مرغ را با نمك، فلفل، آب‌ليمو و روغن مزه‌دار كرده و سپس 10 دقیقه در فر با دماي ٣٥٠ درجه سانتی‌گراد بپزيد. اسفناج را در ماهي‌تابه روي حرارت ملايم تفت دهيد تا كمي نرم شود و سپس به آن رنده پوست ليمو، موسير، نمك، سرکه

مواد لازم

سينه مرغ.................١ عدد

نمك و فلفل................. به مقدار لازم

آب ليموي تازه.................. ١ عدد لیمو

روغن زيتون............... ٣ قاشق سوپ‌خوری

برگ اسفناج...................... ٦٠ گرم

رنده پوست ليمو.................... ١ قاشق چای‌خوری

موسير تازه، خردشده.................. ١ حبه

سركه بالزاميك................. ٢ قاشق سوپ‌خوري

پنير پارمزان رنده‌شده..................... ٢٠ گرم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوکوی قارچ

 

 

روش‌تهیه

سينه مرغ را با نمك، فلفل، آب‌ليمو و روغن مزه‌دار كرده و سپس 10 دقیقه در فر با دماي ٣٥٠ درجه سانتی‌گراد بپزيد. اسفناج را در ماهي‌تابه روي حرارت ملايم تفت دهيد تا كمي نرم شود و سپس به آن رنده پوست ليمو، موسير، نمك، سرکه و كمي روغن افزوده و ٥ دقيقه تفت دهيد و در آخر پنير پارمزان را اضافه كنيد. مرغ را از فر خارج کرده و روي آن را با مخلوط اسفناج بپوشانيد و دوباره در فر با همان دما به مدت ٧ دقيقه قرار دهيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: استیک، طرز تهیه استیک تعداد بازديد: 255 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز