مواد لازم برای یک نفر:
راسته یا فیله گوساله.................... 150 تا 200 گرم
مغز گردو.......................50 گرم
روغن زیتون بیبو.......................3 قاشق غذاخوری
ترخون، جعفری................یکقاشق غذاخوری، ریز خرد شده
نمک و فلفل سیاه.............................به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه ساندویچ چیویتو
روشتهیه
این استیک از سس متفاوتی برخوردار میباشد.
مغز گردو را نیمکوب کرده با سایر مواد مخلوط کرده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید سپس در کنار استیک گذاشته و آن را سرو کنید.
نکته:
1ـ کاهوی خرد شده را نیز همراه با این نوع سس میتوان سرو کرد.
2ـ سس آنتیکور برای میگو هم استفاده میشود.