Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 23:40

2
آذر
پاستای بلوچیزو موزارلا

پاستای بلوچیزو موزارلا

پاستا را با آبجوش و نمک به مدت 8 دقیقه بجوشانید.آن گاه آن را در آبکش بریزید و کنار بگذارید.سپس قارچ را همراه با روغن و آبلیمو با حرارت زیاد تفت دهید.حالا در ظرف مناسبی پاستا،فیله های مرغ،قارچ،نمک،فلفل،سیر و کره را با هم مخلوط کنید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

پاستا ................350 گرم

قارچ ورقه ای خرد کرده ................... 100 گرم

روغن................... یک قاشق سوپخوری

آبلیمو.............. یک قاشق سوپخوری

فیلۀ برشته کردۀ مرغ.................. 600 گرم

نمک و فلفل...................به میزان لازم

سیر له کرده .................. 1 حبه

کره ................... 60 گرم

خامه ................... 100 گرم

پنیر بلوچیز ...................  125 گرم

پنیر موزارلا رنده‌کرده دالیا.................. 150 گرم

ریحان خرد کرده ................2 قاشق سوپخوری

 بیشتر بخوانید:

پاستا آنکونا

 

 

روش تهیه

پاستا را با آبجوش و نمک به مدت 8 دقیقه بجوشانید.آن گاه آن را در آبکش بریزید و کنار بگذارید.سپس قارچ را همراه با روغن و آبلیمو با حرارت زیاد تفت دهید.حالا در ظرف مناسبی پاستا،فیله های مرغ،قارچ،نمک،فلفل،سیر و کره را با هم مخلوط کنید.خامه را نیز روی حرارت بگذارید تا گرم شود.پنیر بلوچیز را به آن بیفزائید و حرارت را خاموش کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. اکنون نیمی از پنیر موزارلا را با پاستا ترکیب کنید و کف ظرف مناسبی را چرب کنید و پاستا را در آن بریزید.بعد رویش مخلوط خامه و پنیر بلوچیز را بریزید و درآخر باقیماندۀ پنیر موزارلا را بیفزائید و اندکی ریحان رویش بپاشید و به مدت 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه پلو بریانی هرمزگان

 

برچسب ها: فست فود، پاستا، طرز تهیه تعداد بازديد: 375 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز