تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
پاستا ................350 گرم
قارچ ورقه ای خرد کرده ................... 100 گرم
روغن................... یک قاشق سوپخوری
آبلیمو.............. یک قاشق سوپخوری
فیلۀ برشته کردۀ مرغ.................. 600 گرم
نمک و فلفل...................به میزان لازم
سیر له کرده .................. 1 حبه
کره ................... 60 گرم
خامه ................... 100 گرم
پنیر بلوچیز ................... 125 گرم
پنیر موزارلا رندهکرده دالیا.................. 150 گرم
ریحان خرد کرده ................2 قاشق سوپخوری
بیشتر بخوانید:
پاستا آنکونا
روش تهیه
پاستا را با آبجوش و نمک به مدت 8 دقیقه بجوشانید.آن گاه آن را در آبکش بریزید و کنار بگذارید.سپس قارچ را همراه با روغن و آبلیمو با حرارت زیاد تفت دهید.حالا در ظرف مناسبی پاستا،فیله های مرغ،قارچ،نمک،فلفل،سیر و کره را با هم مخلوط کنید.خامه را نیز روی حرارت بگذارید تا گرم شود.پنیر بلوچیز را به آن بیفزائید و حرارت را خاموش کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. اکنون نیمی از پنیر موزارلا را با پاستا ترکیب کنید و کف ظرف مناسبی را چرب کنید و پاستا را در آن بریزید.بعد رویش مخلوط خامه و پنیر بلوچیز را بریزید و درآخر باقیماندۀ پنیر موزارلا را بیفزائید و اندکی ریحان رویش بپاشید و به مدت 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پلو بریانی هرمزگان