مواد لازم
آرد گندم .................... 16 پيمانه
تخم مرغ .......................2 عدد
آب .....................5 پيمانه
روغن مایع ......................يكدوم پيمانه
سرکه .....................1 پيمانه
نمک.................. به مقدار لازم
بيکینگ پودر ..................1 قاشق چايخوري
روغن سرخ کردني................ به مقدار لازم
مواد لازم برای داخل بورک:
پیاز ريز خردشده...........................1 عدد متوسط
گوجه فرنگي ريزخرد شده ...........................1 عدد متوسط
فلفلدلمهای ريز خرد شده...................1 عدد متوسط
گوشت چرخکرده......................250 گرم
آب...................... 1 پيمانه
جعفری ريزخرد شده...........................نصف پيمانه
نمک .....................به مقدار لازم
فلفل سیاه .......................... به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
روشتهیه
آرد را الک کرده، تخم مرغ، آب، روغن، سرکه، نمک و بيکینگپودر را با آن مخلوط کنید. از خمیر چند تکه جدا کرده روي آن را پوشانده، بگذاريد در دماي محيط نيم ساعت بماند. برای داخل بورک تمام مواد آن را با هم مخلوط كنيد. خمیر را به اندازه يک نعلبکی پهن کرده وسط آن از مواد گوشتی ريخته، کنار خمیر را روی آن ببندید. روغن را داغ کرده دو طرف بورک را سرخ کنید. سپس روی دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
نکته:
چي به زبان تركي به معناي نپخته ميباشد