Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:50

17
آبان
سوپ گندم و ماهیچه

سوپ گندم و ماهیچه

ابتدا ماهیچه را با پیاز و زردچوبه و گندم بپزید. بعد دال عدس و هویج را اضافه کنید و در ده دقیقه آخر جعفری و شوید و نمک را به آن بیفزایید و با یک لیموترش تازه آن را میل کنید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مــوادلازم

ماهیچه گوسفند.................... یک عدد

بلغور گندم.............. نصف لیوان

دال عدس یا عدس قرمز.................... نصف لیوان

پیاز..................... یک عدد بزرگ

هویج یا کدو حلوایی رنده شده ...................یک لیوان

جعفری خرد شده تازه .........................نصف لیوان

زردچوبه.................... دو قاشق مرباخوری

نمک................. یک قاشق چایخوری

شوید خرد شده یا خشک.................. دو قاشق غذاخوری

آب لیموترش تازه ..................به میزان کافی

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه لاهماجون غذای پرطرفدار ترکی

 

 

روش تهیه

ابتدا ماهیچه را با پیاز و زردچوبه و گندم بپزید. بعد دال عدس و هویج را اضافه کنید و در ده دقیقه آخر جعفری و شوید و نمک را به آن بیفزایید و با یک لیموترش تازه آن را میل کنید.

برچسب ها: سوپ، آش تعداد بازديد: 292 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز