Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:26

12
آبان
خورش به و آلو

خورش به و آلو

گوشت را به تكه‌هاي خورشي (گردويي) خرد کرده، شسته و خشك كنيد(در آبكش بگذاريد تا آب آن برود). به را پره پره خرد کرده و تخم آن را بگيريد. آن‌ها را نیز بشوييد و سرخ كنيد. به‌های سرخ شده را كنار بگذاريد. آلوها را خيس كنيد

مواد لازم

گوشت گوسفند با استخوان.......................700 گرم

به.......................3 عدد، متوسط

روغن.........................به ميزان لازم

آلو خورشتي.......................20 عدد

پيازداغ...................3 قاشق سوپخوري

زردچوبه، فلفل و پودرتخم‌گشنيز..........................  به ميزان لازم

نمك...........................به ميزان لازم

شكر.....................2 قاشق سوپخوري

محلول زعفران................يك قاشق سوپخوري

 بیشتربخوانید:

خورش بامیه اصیل؛ خوشمزه و مجلسی

 

 

روش‌تهیه

گوشت را به تكه‌هاي خورشي (گردويي) خرد کرده، شسته و خشك كنيد(در آبكش بگذاريد تا آب آن برود). به را پره پره خرد کرده و تخم آن را بگيريد. آن‌ها را نیز بشوييد و سرخ كنيد. به‌های سرخ شده را كنار بگذاريد. آلوها را خيس كنيد. گوشت را با كمي روغن سرخ کرده و پيازداغ را نيز به آن اضافه نموده و با گوشت كمي تفت دهيد. زردچوبه، فلفل و تخم‌گشنيز را اضافه كنيد و با 3 ليوان آب بگذاريد تا بپزد. اواخر پخت گوشت نمك را اضافه كنيد. به و آب آلو را نيز به خورش اضافه كنيد. آلوها را سرخ کرده و در آخر به خورش اضافه كنيد و صبر کنید تا خورش جا بيفتد. بعد خورش را بچشيد(بسته به ترشي و شيريني آلو) اگر لازم بود شكر را همراه با زعفران به خورش اضافه كنيد. وقتي خورش جا افتاد آن را در ظرف مناسب سرو كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: خورش، خورش به، طرز تهیه، خورشت به آلو تعداد بازديد: 192 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز