مواد لازم
گوشت گوسفند با استخوان.......................700 گرم
به.......................3 عدد، متوسط
روغن.........................به ميزان لازم
آلو خورشتي.......................20 عدد
پيازداغ...................3 قاشق سوپخوري
زردچوبه، فلفل و پودرتخمگشنيز.......................... به ميزان لازم
نمك...........................به ميزان لازم
شكر.....................2 قاشق سوپخوري
محلول زعفران................يك قاشق سوپخوري
بیشتربخوانید:
خورش بامیه اصیل؛ خوشمزه و مجلسی
روشتهیه
گوشت را به تكههاي خورشي (گردويي) خرد کرده، شسته و خشك كنيد(در آبكش بگذاريد تا آب آن برود). به را پره پره خرد کرده و تخم آن را بگيريد. آنها را نیز بشوييد و سرخ كنيد. بههای سرخ شده را كنار بگذاريد. آلوها را خيس كنيد. گوشت را با كمي روغن سرخ کرده و پيازداغ را نيز به آن اضافه نموده و با گوشت كمي تفت دهيد. زردچوبه، فلفل و تخمگشنيز را اضافه كنيد و با 3 ليوان آب بگذاريد تا بپزد. اواخر پخت گوشت نمك را اضافه كنيد. به و آب آلو را نيز به خورش اضافه كنيد. آلوها را سرخ کرده و در آخر به خورش اضافه كنيد و صبر کنید تا خورش جا بيفتد. بعد خورش را بچشيد(بسته به ترشي و شيريني آلو) اگر لازم بود شكر را همراه با زعفران به خورش اضافه كنيد. وقتي خورش جا افتاد آن را در ظرف مناسب سرو كنيد.