مواد لازم
آب مرغ.....................4 پیمانه
فلفل سیاه دانه ای.....................یک قاشق غذا خوری
برگ بو................. یک عدد
بالای ران مرغ با پوست و استخوان...................8 تکه
لیمو ترش.......................... 4 عدد
روغن زیتون....................یک سوم پیمانه
جعفری تازه...................... یک چهارم پیمانه
رزماری تازه........................ 3 قاشق غذا خوری
سیر خورد شده...................3 قاشق غذا خوری
زنجبیل تازه خرد شده......................یک قاشق مربا خوری
نمک....................به مقدار لازم
مغز ران مرغ با پوست و استخوان........................8 عدد
بیشتربخوانید:
جوجه کباب هاوایی + طرز تهیه
روشتهیه
آب مرغ، فلفل سیاه، برگ بو را در قابلمه ای ریخته و بگذارید بجوشد سپس مرغ ها را به آن اضافه کرده، حدود 30 دقیقه بپزد سپس روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا آب اضافه آن گرفته شود. سپس به کمک 2 سیخ آنها را به سیخ بکشید، سپس روغن زیتون، جعفری، رزماری، سیر، فلفل سیاه، زنجبیل و نمک را مخلوط کره کنید. سپس روی صفحه چدنی آن ها را گریل کرده و هنگام پخت از این سس مرتب روی آن بمالید. می توانید لیمو ترش ها را از وسط نصف کرده و گریل کنید و با جوجه کباب ها سرو کنید.