Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 10:20

9
آبان
جوجه کباب سیر و رزماری

جوجه کباب سیر و رزماری

آب مرغ، فلفل سیاه، برگ بو را در قابلمه ای ریخته و بگذارید بجوشد سپس مرغ ها را به آن اضافه کرده، حدود 30 دقیقه بپزد سپس روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا آب اضافه آن گرفته شود. سپس به کمک 2 سیخ آن‌ها را به سیخ بکشید

مواد لازم

آب مرغ.....................4 پیمانه

فلفل سیاه دانه ای.....................یک قاشق غذا خوری

برگ بو................. یک عدد

بالای ران مرغ با پوست و استخوان...................8 تکه

لیمو ترش.......................... 4 عدد

روغن زیتون....................یک سوم پیمانه

جعفری تازه...................... یک چهارم پیمانه

رزماری تازه........................ 3 قاشق غذا خوری

سیر خورد شده...................3 قاشق غذا خوری

زنجبیل تازه خرد شده......................یک قاشق مربا خوری

نمک....................به مقدار لازم

مغز ران مرغ با پوست و استخوان........................8 عدد

 بیشتربخوانید:

جوجه کباب هاوایی + طرز تهیه

 

 

روش‌تهیه

آب مرغ، فلفل سیاه، برگ بو را در قابلمه ای ریخته و بگذارید بجوشد سپس مرغ ها را به آن اضافه کرده، حدود 30 دقیقه بپزد سپس روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا آب اضافه آن گرفته شود. سپس به کمک 2 سیخ آن‌ها را به سیخ بکشید، سپس روغن زیتون، جعفری، رزماری، سیر، فلفل سیاه، زنجبیل و نمک را مخلوط کره کنید. سپس روی صفحه چدنی آن ها را گریل کرده و هنگام پخت از این سس مرتب روی آن بمالید. می توانید لیمو ترش ها را از وسط نصف کرده و گریل کنید و با جوجه کباب ها سرو کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: جوجه کباب، مزه دار کردن جوجه کباب تعداد بازديد: 278 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز