Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:33

1
آبان
پیش غذای مکزیکی

پیش غذای مکزیکی

فلفل‌هارا به روغن مایع آغشته کرده و روی گریل کباب کنید، وقتی کبابی و سیاه‌رنگ شد تخم‌هایش را در آورده و پوست سیاه آن را به آرامی جدا کرده،‌ دم آن را هم بگیرید. پنیرها را به صورت انگشتی و باریک برش زده و داخل هر فلفل یک قطعه پنیر فرو کنید.

مواد لازم برای 4 نفر

فلفل چیلی درشت........................8 عدد

روغن مایع...............یک قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ زده شده.....................2 عدد

اورگانو.......................یک قاشق سوپخوری

پودر سیر........................یک قاشق چایخوری

خرده نان..........................(آرد سوخاری درشت)3 پیمانه

پودر پنیر پارمزان.......................یک‌چهارم پیمانه

پنیر گودا......................200 گرم(8 تکه باریک انگشتی)

آرد سفید......................یک‌دوم پیمانه

نمک و فلفل....................به میزان لازم

روغن.............برای سرخ کردن

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوکو تن ماهی

 

 

روش‌تهیه

فلفل‌هارا به روغن مایع آغشته کرده و روی گریل کباب کنید، وقتی کبابی و سیاه‌رنگ شد تخم‌هایش را در آورده و پوست سیاه آن را به آرامی جدا کرده،‌ دم آن را هم بگیرید. پنیرها را به صورت انگشتی و باریک برش زده و داخل هر فلفل یک قطعه پنیر فرو کنید. تخم‌مرغ، اورگانو و پودر سیر را با هم مخلوط کرده،‌ پودر نان، پودر پنیر پارمزان،‌ نمک و فلفل را نیز با هم مخلوط کنید. چیلی‌ها را ابتدا به آرد سفید آغشته کرده،‌ سپس در مخلوط تخم‌مرغ‌ فرو کنید در انتها با مخلوط خرده نان و پنیر پرس کنید و در روغن داغ سرخ کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: پنیر گودا، پیش غذا، غذای مکزیکی تعداد بازديد: 178 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز