Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 21:50

16
مهر
کباب برگ جوجه‌ زعفرانی

کباب برگ جوجه‌ زعفرانی

سینه مرغ را از وسط نصف کنید و زعفران، روغن، آب پیاز، نمک و فلفل را افزوده و مخلوط کنید، چند ساعت در یخچال گذاشته و بعد با کارد بکوبید و به اندازه تکه های برگ کبابی ببرید، سپس به سیخ کشیده و کباب کنید، در پایان کره را آب کرده

مواد لازم

سینه مرغ................ 1 کیلوگرم

زعفران دم کرده.................... 5 قاشق سوپخوری

روغن مایع.................... یک دوم پیمانه

آب پیاز......................... 1 پیمانه

نمک و فلفل.................... به مقدار لازم

کره....................... 100 گرم

 بیشتربخوانید:

جوجه کباب هاوایی + طرز تهیه

 

 

روش‌تهیه

سینه مرغ را از وسط نصف کنید و زعفران، روغن، آب پیاز، نمک و فلفل را افزوده و مخلوط کنید، چند ساعت در یخچال گذاشته و بعد با کارد بکوبید و به اندازه تکه های برگ کبابی ببرید، سپس به سیخ کشیده و کباب کنید، در پایان کره را آب کرده و روی کبابها بزنید تا خوش خوراک و نرم شوند.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کباب، کباب برگ، جوجه کباب تعداد بازديد: 352 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز