Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 21:19

12
مهر
كراكت سيب‌زمينی

كراكت سيب‌زمينی

سيب‌زميني‌ها را پوست بگيريد و 15 دقيقه در آب جوش بپزيد. آن‌گاه داغ داغ با چنگال له كنيد. سپس ژامبون، پنير، پيازچه، نمك، فلفل و پوره سيب‌زميني را با هم مخلوط كنيد. حالا هر بار به اندازة يك نارنگي از ماية فراهم كرده برداريد و در دست گرد كنيد

مواد لازم برای 6-8 نفر

سيب‌زميني.................. 8 عدد متوسط

ژامبون خرد كرده................. يك پيمانه

 پنیر موزارلا رنده‌کرده .......................دالیا سه‌چهارم پيمانه

پيازچه خرد كرده.................... يك دوم پيمانه

نمك و فلفل ......................به ميزان لازم

آرد ....................1 پيمانه

تخم‌مرغ همزده..................... 2 عدد

آرد سوخاري................... به ميزان لازم

روغن براي سرخكردن..................... به ميزان لازم

 بیشتربخوانید:

کیک سیب ‌زمینی تابه‌ای

 

 

روش‌تهیه

سيب‌زميني‌ها را پوست بگيريد و 15 دقيقه در آب جوش بپزيد. آن‌گاه داغ داغ با چنگال له كنيد. سپس ژامبون، پنير، پيازچه، نمك، فلفل و پوره سيب‌زميني را با هم مخلوط كنيد. حالا هر بار به اندازة يك نارنگي از ماية فراهم كرده برداريد و در دست گرد كنيد و قدري بفشاريد. اينك به ترتيب در آرد، تخم‌مرغ و آرد سوخاري بغلتانيد و در روغن داغ سرخ كنيد. حالا كراكت‌ها را براي پذيرائي در ظرف مناسبي قرار دهيد، مي‌توانيد اين غذا را با سالاد نیز سرو كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، کراکت، غذای نونی تعداد بازديد: 196 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز