تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
سینة مرغ................. 500 گرم
فیلة گوساله............. 300 گرم
پیاز خلالی خرد کرده................. یک عدد بزرگ
گشنیز خرد کرده ..............50 گرم
نمک و فلفل.............. به میزان لازم
پودر زیره سبز............... یکدوم قاشق چایخوری
روغن زیتون................ 2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده............. یک عدد بزرگ
فلفل دلمهای رنگی و نواری خرد کرده................ 2 پیمانه
روغن............. به میزان لازم
رب گوجه فرنگی.............. 2 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز............... یک دوم قاشق چایخوری
پنیر چدار رنده کرده............... یک سوم پیمانه
نان پیتا برشته کرده............. 2 عدد
بیشتربخوانید:
سالاد تاکو بوقلمون + طرز تهیه
طرز تهیه :
سینة مرغ و فیلة گوشت را به صورت نوارهای باریک برش بزنید. آنگاه به همراه پیاز، گشنیز، نمک، فلفل، زیره و روغن زیتون در ظرف مناسبی مخلوط کنید، رویش را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس پیاز و فلفل دلمهایها را با قدری روغن در تابة مناسبی تفت دهید و بعد رب گوجهفرنگی و فلفل قرمز را بیفزائید و ترکیب کنید. حالا گوشتهای فراهم کرده را در تابهای دیگر بریزید و روی حرارت تفت دهید تا پخته و برشته شود. اینک با مواد فراهم کرده مخلوط کنید. سپس فاجیتا را در ظرف مناسبی بریزید، رویش پنیر چدار بپاشید و به همراه نان پیتای برشته کرده نوشجان کنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سالاد روسی مجلسی با مرغ و شوید
سالاد فَتوش ؛ یک پیش غذای عالی
طرز تهیه خورش قورمهسبزی با مرغ