Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:40

9
مهر
فاجیتا

فاجیتا

سینة مرغ و فیلة گوشت را به صورت نوارهای باریک برش بزنید. آن‌گاه به همراه پیاز، گشنیز، نمک، فلفل، زیره و روغن زیتون در ظرف مناسبی مخلوط کنید، رویش را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

سینة مرغ.................  500 گرم

فیلة گوساله............. 300 گرم

پیاز خلالی خرد کرده................. یک عدد بزرگ

گشنیز خرد کرده ..............50 گرم

نمک و فلفل.............. به میزان لازم

پودر زیره سبز............... یک‌دوم قاشق چایخوری

روغن زیتون................ 2 قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده............. یک عدد بزرگ

فلفل دلمه‌ای رنگی و نواری خرد کرده................ 2 پیمانه

روغن............. به میزان لازم

رب گوجه فرنگی.............. 2 قاشق سوپخوری

فلفل قرمز............... یک دوم قاشق چایخوری

پنیر چدار رنده کرده............... یک سوم پیمانه

نان پیتا برشته کرده............. 2 عدد

 بیشتربخوانید:

سالاد تاکو بوقلمون + طرز تهیه

 

 

طرز تهیه :

سینة مرغ و فیلة گوشت را به صورت نوارهای باریک برش بزنید. آن‌گاه به همراه پیاز، گشنیز، نمک، فلفل، زیره و روغن زیتون در ظرف مناسبی مخلوط کنید، رویش را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس پیاز و فلفل دلمه‌ای‌ها را با قدری روغن در تابة مناسبی تفت دهید و بعد رب گوجه‌فرنگی و فلفل قرمز را بیفزائید و ترکیب کنید. حالا گوشت‌های فراهم کرده را در تابه‌ای دیگر بریزید و روی حرارت تفت دهید تا پخته و برشته شود. اینک با مواد فراهم کرده مخلوط کنید. سپس فاجیتا را در ظرف مناسبی بریزید، رویش پنیر چدار بپاشید و به همراه نان پیتای برشته کرده نوش‌جان کنید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه سالاد روسی مجلسی با مرغ و شوید

سالاد فَتوش ؛ یک پیش غذای عالی

طرز تهیه خورش قورمه‌سبزی با مرغ

 

 

برچسب ها: نان پیتا، طرز تهیه، فاجیتا تعداد بازديد: 259 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز