Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 18:22

5
مهر
طرز تهیه پانساروتی

طرز تهیه پانساروتی

در این مطلب دستورالعمل تهیه پانساروتی آموزش داده شده است.

به گزارش شبکه آشپزی پانساروتی یا پانزاروتی غذایی ایتالیایی می باشد که بسیار خوشمزه و خوش طعم می باشد که طعمی منحصر به فرد دارد. پانساروتی نوعی پیراشکی است که بسیار خوشمزه و مقوی و لذیذ می باشد. پانساروتی یکی از غذاهای فانتزی می باشد که می توان این غذای خوشمزه و خوش طعم را برای مهمان هایتان آماده کنید. این غذا بر خلاف اسمی که دارد به راحتی و در کمترین زمان آماده می شود فقط کافیست که مواد لازم این غذای خوشمزه و لوکس را در خانه داشته باشید. اگر دوست دارید غذایی متفاوت و لوکس برای مهمان هایتان آماده کنید پیراشکی پانساروتی یکی از غذاهای مناسب برای شما خواهد بود. با ما همراه باشید تا با طرز تهیه پانساروتی آشنا شوید.

بیشتربخوانید:

سمبوسه هندی + طرز تهیه

 

 

مواد لازم:

کلم‌بروکلی........... ۱۵۰ گرم

قارچ................ ۲۰۰ گرم

کدو........... ۱۵۰ گرم

پنیرپیتزا.............. ۱۰۰ گرم

سس گوجه فرنگی................. دو قاشق غذاخوری

روغن زیتون............... یک قاشق غذاخوری

میگو.............. شش عدد

گوجه مینیاتوری............... شش عدد

نمک و فلفل................ به میزان لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه سمبوسه جنوبی

 

 

طرز تهیه

۱. ابتدا سبزی‌ها را داخل تابه تفت داده.

۲. سپس خمیر پیتزا را باز کرده و سس گوجه‌فرنگی را در وسط خمیر ریخته و پخش می‌کنیم.

۳. بعد، پنیرپیتزا را نیز بر روی سس گوجه‌فرنگی پخش کرده و سبزی‌های تفت داده شده را با روغن‌زیتون روی آن می‌ریزیم و خمیرپیتزا را به صورت رولت می‌بندیم آن‌گاه، به برش‌های مساوی و به شش عدد تقسیم می‌کنیم.

۴. سپس، میگوی تفت داده شده را به آن اضافه کرده با گوجه‌فرنگی‌ها به صورت دلخواه تزیین می‌کنیم.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، سمبوسه، طرز تهیه تعداد بازديد: 217 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز