به گزارش شبکه آشپزی پانساروتی یا پانزاروتی غذایی ایتالیایی می باشد که بسیار خوشمزه و خوش طعم می باشد که طعمی منحصر به فرد دارد. پانساروتی نوعی پیراشکی است که بسیار خوشمزه و مقوی و لذیذ می باشد. پانساروتی یکی از غذاهای فانتزی می باشد که می توان این غذای خوشمزه و خوش طعم را برای مهمان هایتان آماده کنید. این غذا بر خلاف اسمی که دارد به راحتی و در کمترین زمان آماده می شود فقط کافیست که مواد لازم این غذای خوشمزه و لوکس را در خانه داشته باشید. اگر دوست دارید غذایی متفاوت و لوکس برای مهمان هایتان آماده کنید پیراشکی پانساروتی یکی از غذاهای مناسب برای شما خواهد بود. با ما همراه باشید تا با طرز تهیه پانساروتی آشنا شوید.
بیشتربخوانید:
سمبوسه هندی + طرز تهیه
مواد لازم:
کلمبروکلی........... ۱۵۰ گرم
قارچ................ ۲۰۰ گرم
کدو........... ۱۵۰ گرم
پنیرپیتزا.............. ۱۰۰ گرم
سس گوجه فرنگی................. دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون............... یک قاشق غذاخوری
میگو.............. شش عدد
گوجه مینیاتوری............... شش عدد
نمک و فلفل................ به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سمبوسه جنوبی
طرز تهیه
۱. ابتدا سبزیها را داخل تابه تفت داده.
۲. سپس خمیر پیتزا را باز کرده و سس گوجهفرنگی را در وسط خمیر ریخته و پخش میکنیم.
۳. بعد، پنیرپیتزا را نیز بر روی سس گوجهفرنگی پخش کرده و سبزیهای تفت داده شده را با روغنزیتون روی آن میریزیم و خمیرپیتزا را به صورت رولت میبندیم آنگاه، به برشهای مساوی و به شش عدد تقسیم میکنیم.
۴. سپس، میگوی تفت داده شده را به آن اضافه کرده با گوجهفرنگیها به صورت دلخواه تزیین میکنیم.