Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 06:29

29
شهریور
خوراک ماهیچه؛ غذای معروف و اصیل ایرانی

خوراک ماهیچه؛ غذای معروف و اصیل ایرانی

خوراک ماهیچه، یکی از غذا‌های اصیل و معروف ایرانیان است که در اکثر مجالس و مهمانی‌های خاص سرو می‌شود. این غذای خوشمزه و لذیذ معمولاً به همراه پلو و یا باقلا پلو سرو می‌شود که البته می‌توان جزو غذا‌های دشوار و زمان بر نام برد.

غذالند: خوراک ماهیچه، یکی از غذاهای اصیل و معروف ایرانیان است که در اکثر مجالس و مهمانی های خاص سرو می ‌شود. این غذای خوشمزه و لذیذ معمولاً به همراه پلو و یا باقلا پلو سرو می ‌شود که البته می‌ توان جزو غذاهای دشوار و زمان بر نام برد. ما در این مطلب طرز تهیه خوراک ماهیچه مجلسی و خوشمزه اما در عین حال، راحت و ساده را به شما آموزش می دهیم.

خوراک ماهیچه؛ غذای معروف و اصیل ایرانی

این خوراک خاص و عالی را می توانید هم در مهمانی ها و مجالس رسمی سرو نمایید و هم در روزهای عید و برای پذیرایی در اعیاد آماده کنید. باقلا پلو نیز یکی دیگر از پلوهای محبوب ایرانی است که ترکیب آن با گوشت تازه و طعم دار کردن مخصوص آن بسیار عالی و ویژه خواهد شد. از این رو می توانید با صرف زمان متوسط و معقول، یک غذای عالی و خاص برای مهمانان خود تدارک ببیند.

مواد لازم

ماهیچه گوسفند: ۴ عدد

هویج متوسط: ۲ عدد

پیاز متوسط: ۲ عدد

کرفس: ۱۰۰ گرم

برگ بو: ۲ عدد

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

حبه سیر: ۲ عدد

آب جوش: ۱ لیوان

روغن: به مقدار لازم

عصاره گوشت الیت: به مقدار لازم

نمک، زردچوبه، دارچین، زعفران و فلفل سیاه: به مقدار لازم

بیشتربخوانید:

ماهیچه

 

خوراک ماهیچه؛ غذای معروف و اصیل ایرانی

طرز تهیه

ابتدا پیازها را به صورت حلقه ای خرد کرده و در قابلمه کمی تفت دهید.

سپس ماهیچه ها را به پیاز طلایی شده اضافه کنید و کمی تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.

ساقه کرفس خرد شده، برگ بو، سیرهای خرد شده، دارچین و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه و بگذارید ۲۰ دقیقه، ماهیچه ها سرخ شود.

در یک ظرف دیگر کمی روغن و رب گوجه فرنگی را مخلوط کنید.

خوراک ماهیچه؛ غذای معروف و اصیل ایرانی

سپس ۱ لیوان آب جوش، عصاره الیت، نمک و زردچوبه را نیز اضافه و سس را کاملا مخلوط کنید.

بعد از جوش زدن سس ماهیچه، آن را به قابلمه ماهیچه ها افزوده و مخلوط کنید.

هویج ها را نیز حلقه ای خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.

حدود ۲ تا ۳ ساعت صبر کنید تا ماهیچه ها با حرارت ملایم بپزد.

برچسب ها: غذای سنتی، خوراک ماهیچه، ماهیچه تعداد بازديد: 375 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز