Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:01

6
شهریور
ماهیچه

ماهیچه

پیازها را در روغن به اندازه‌ای تفت دهید که سبک شود، ماهیچه را اضافه کرده و تفت دهید تا آب ماهیچه کاملاً جمع شود، سپس روی آن ‌به اندازه‌ای آب بریزید که روی ماهیچه را بپوشاند، وقتی نیم‌پز شد ترشی سیر و سرکه سیرترشی را افزوده و بگذارید

مواد لازم

ماهیچه گوسفندی..................... 1 کیلوگرم

پیاز خلالی‌شده.................... 500 گرم

روغن................ 200 گرم

سیر ترشی................. 2 بوته

سرکه سیرترشی................... یک‌دوم پیمانه

نمک................. به مقدار لازم

 

روش‌تهیه

پیازها را در روغن به اندازه‌ای تفت دهید که سبک شود، ماهیچه را اضافه کرده و تفت دهید تا آب ماهیچه کاملاً جمع شود، سپس روی آن ‌به اندازه‌ای آب بریزید که روی ماهیچه را بپوشاند، وقتی نیم‌پز شد ترشی سیر و سرکه سیرترشی را افزوده و بگذارید کاملاً بپزد و در اواخر پخت نمک را هم اضافه کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، ماهیچه، طرز تهیه، باقالی پلو با ماهیچه تعداد بازديد: 249 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز