مواد لازم
ماهیچه گوسفندی..................... 1 کیلوگرم
پیاز خلالیشده.................... 500 گرم
روغن................ 200 گرم
سیر ترشی................. 2 بوته
سرکه سیرترشی................... یکدوم پیمانه
نمک................. به مقدار لازم
روشتهیه
پیازها را در روغن به اندازهای تفت دهید که سبک شود، ماهیچه را اضافه کرده و تفت دهید تا آب ماهیچه کاملاً جمع شود، سپس روی آن به اندازهای آب بریزید که روی ماهیچه را بپوشاند، وقتی نیمپز شد ترشی سیر و سرکه سیرترشی را افزوده و بگذارید کاملاً بپزد و در اواخر پخت نمک را هم اضافه کنید.
منبع : شور و شیرین