مواد لازم
پیازچه خردشده................... یکدوم پیمانه
سیر لهشده ..................1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون ...............1 قاشق سوپخوری
اسفناج خردشده ...............300 گرم
نمک و فلفل................. به مقدار لازم
تاباسکو (سس فلفل) ....................1 قاشق چایخوری
خمیر هزارلا............... 500 گرم
بیکن یا کالباس گوشت ................350 گرم
تخممرغ زدهشده ...............1 عدد
آب.............. 1 قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
لازانیا اسفناج ؛ یک غذای گیاهی خوشمزه
مواد لازم برای سس خردل و هلو
کمپوت هلو..................... یکسوم پیمانه
خردل................... یکچهارم پیمانه
عسل................ 1 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز یکچهارم................. قاشق چایخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوکو سویا و سیب زمینی؛ یک غذای رژیمی خوشمزه
روشتهیه
پیازچه و سیر را در روغن زیتون تفت داده و سپس اسفناج را اضافه کنید، با حرارت ملایم تفت دهید تا پخته و آب آن کشیده شود، سپس نمک، فلفل و تاباسکو را اضافه کنید. خمیر را نازک باز کرده و به شکل مستطیلهای بلند ببرید و روی هر مستطیل ابتدا یک لایه بیکن گذاشته و رویش از اسفناج بگذارید و لوله کنید و بعد هر لوله را یک سانتیمتر برش زده و در سینی فر بچینید، کنارهها را از مخلوط تخممرغ و آب مالیده و سپس به مدت حدوداً 20 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.
روش تهیه سس خردل و هلو
همه مواد را در مخلوطکن ریخته و مخلوط کنید و به اندازه دلخواه کنار لقمهها سرو نمایید.