مواد لازم
فیله ماهی خردشده .................100 گرم
نشاسته ذرت.............. 1 قاشق سوپخوری
لیموترش اسلایسشده................ یکدوم پیمانه
سویاسس................... 2 قاشق سوپخوری
پیاز خلالیشده ..............1 پیمانه
فلفل دلمهای رنگی اسلایسشده .....................از هر رنگ یکدوم پیمانه
سیر لهشده ...................2 حبه
نمک.................... به مقدار لازم
زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، گرد لیمو و زیره .................به مقدار لازم
قارچ خردشده1................ پیمانه
روغن ..............به مقدار لازم
تارت کوچک نمکی یا خمیر یوفکا ...............به تعداد لازم
گوجهگیلاسی، زیتون و لیموترش اسلایسشده................... برای تزیین به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
روشتهیه
تکههای ماهی را به نمک آغشته کنید و بعد از دو ساعت آنها را شسته و خشک نمایید و به زردچوبه آغشته کنید، سپس در روغن سرخ کنید.
نشاسته ذرت، لیموترش، نمک و سویاسس را مخلوط کنید. پیاز، فلفل دلمهای و سیر را در کمی روغن تفت داده و سپس ادویهها را بیفزایید، قارچ را هم افزوده و بعد تکههای ماهی را اضافه کنید و تفت دهید، سپس مخلوط نشاسته ذرت را به مواد قبلی اضافه کرده و روی حرارت ملایم تفت دهید.
مقداری از مخلوط را در تارتها قرار داده و با زیتون و لیموترش و گوجه گیلاسی تزیین کنید و مقداری از مواد را هم در خمیرهای یوفکا بگذارید و کمی سرخ نمایید.
منبع : شور و شیرین