Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 04:45

26
شهریور
پیش‌غذای ماهی

پیش‌غذای ماهی

تکه‌های ماهی را به نمک آغشته کنید و بعد از دو ساعت آن‌ها را شسته و خشک نمایید و به زردچوبه آغشته کنید، سپس در روغن سرخ کنید.

مواد لازم

فیله ماهی خردشده .................100 گرم

نشاسته ذرت.............. 1 قاشق سوپ‌خوری

لیموترش اسلایس‌شده................ یک‌دوم پیمانه

سویاسس................... 2 قاشق سوپ‌خوری

پیاز خلالی‌شده ..............1 پیمانه

فلفل دلمه‌ای رنگی اسلایس‌شده .....................از هر رنگ یک‌دوم پیمانه

سیر له‌شده ...................2 حبه

نمک.................... به مقدار لازم

زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، گرد لیمو و زیره .................به مقدار لازم

قارچ خردشده1................ پیمانه

روغن ..............به مقدار لازم

تارت کوچک نمکی یا خمیر یوفکا ...............به تعداد لازم

گوجه‌گیلاسی، زیتون و لیموترش اسلایس‌شده................... برای تزیین به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

روش‌تهیه

تکه‌های ماهی را به نمک آغشته کنید و بعد از دو ساعت آن‌ها را شسته و خشک نمایید و به زردچوبه آغشته کنید، سپس در روغن سرخ کنید.

نشاسته ذرت، لیموترش، نمک و سویاسس را مخلوط کنید. پیاز، فلفل دلمه‌ای و سیر را در کمی روغن تفت داده و سپس ادویه‌ها را بیفزایید، قارچ را هم افزوده و بعد تکه‌های ماهی را اضافه کنید و تفت دهید، سپس مخلوط نشاسته ذرت را به مواد قبلی اضافه کرده و روی حرارت ملایم تفت دهید.

مقداری از مخلوط را در تارت‌ها قرار داده و با زیتون و لیموترش و گوجه گیلاسی تزیین کنید و مقداری از مواد را هم در خمیرهای یوفکا بگذارید و کمی سرخ نمایید.

منبع : شور و شیرین

 

برچسب ها: دسر، پیش غذا، خمیر یوفکا تعداد بازديد: 237 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز