Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 19:48

25
شهریور
آش محلی

آش محلی

ماش یا عدس را پخته و با گوشت‌کوب کمی له کنید (در صورت امکان ماش را کمی بو داده و با گوشت‌کوب کمی آن را بکوبید تا پوستش جدا شود، سپس پوست را از ماش جدا کرده و دور بریزید و ماش را بپزید).پیاز را در روغن تفت دهید، ادویه‌ها را افزوده

مواد لازم برای 6تا4 نفر

عدس یا ماش............... 400 گرم

پیاز متوسط، نگینی‌ریز خردشده ..............2 عدد

روغن................. 4 قاشق سوپ‌خوری

نمک و فلفل............... از هرکدام یک‌دوم تا یک قاشق چای‌خوری

سیب‌زمینی متوسط، ریز شده................ 5 عدد

زردچوبه و آویشن از هرکدام .................یک‌دوم تا یک قاشق چای‌خوری

سرکه یا آب‌غوره................. به مقدار دلخواه

 بیشتر بخوانید:

آش گشنیز

 

 

روش‌تهیه

ماش یا عدس را پخته و با گوشت‌کوب کمی له کنید (در صورت امکان ماش را کمی بو داده و با گوشت‌کوب کمی آن را بکوبید تا پوستش جدا شود، سپس پوست را از ماش جدا کرده و دور بریزید و ماش را بپزید).پیاز را در روغن تفت دهید، ادویه‌ها را افزوده و کمی تفت دهید، سپس ماش یا عدس را اضافه کرده و با آب کافی آن را جوش بیاورید تا نیم‌پز شود، سیب‌زمینی را اضافه کنید. با حرارت بالا آش را جوش بیاورید، سپس حرارت را کم کرده و ریز جوش آش را بپزید. در 10 دقیقه آخر پخت، سرکه یا آب‌غوره را بیفزایید. در پایان یک قاشق آویشن را در روغن تفت داده و برای تزیین روی آش بریزید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آش، انواع آش، طرز تهیه، آش محلی تعداد بازديد: 243 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز