Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:53

15
شهریور
طرز تهیه ترشی بامیه با یک دستور ساده

طرز تهیه ترشی بامیه با یک دستور ساده

ترشی بامیه یکی از خوشمزه ترین ترشی های پاییزی است که با یک دستور ساده و خوشمزه می توانید آن را درست کنید

سیمرغ : ترشی بامیه یکی از خوشمزه ترین ترشی های پاییزی است که با یک دستور ساده و خوشمزه می توانید آن را درست کنی
 

مواد لازم برای تهیه ترشی بامیه

بامیه: کیلو ( بهتر است ریز باشد )

نمک: قاشق غذاخوری

آب: لیوان

سرکه: لیوان

سیر: 10 حبه
سبزی های معطر ( ریحان، مرزه، شوید و تلخون): به مقدار لازم

فلفل تند: به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه :

ابتدا دم های بامیه را تا حدی بگیرید که دوسانت باقی بماند. اگر کوتاه تر باشد بامیه لیز می شود.

درون قابلمه آب و نمک را بریزید و روی گاز بگذارید تا جوش بیاید.

بعد از جوش امدن زیر قابلمه را خاموش کرده و سرکه را اضافه کنید.

صبر کنید تا مخلوط آب و سرکه خنک شود.

درون شیشه به صورت لایه ای، بامیه، سبزی های معطر، فلفل و سیر ها را بچینید.

دقت کنید لایه آخر سبزی های معطر باشد.

بعد از خنک شدن مخلوط آب و سرکه را درون شیشه بریزید و درب شیشه را محکم ببندید.

شیشه ها درون یخچال نگهداری کرده و بعد از یک ماه نوش جان کنید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه ترشی گل کلم مخلوط ؛ خوشمزه و پرطرفدار

برچسب ها: ترشی، ترشی بامیه تعداد بازديد: 237 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز