سیمرغ : ترشی بامیه یکی از خوشمزه ترین ترشی های پاییزی است که با یک دستور ساده و خوشمزه می توانید آن را درست کنی
مواد لازم برای تهیه ترشی بامیه
بامیه: کیلو ( بهتر است ریز باشد )
نمک: قاشق غذاخوری
آب: لیوان
سرکه: لیوان
سیر: 10 حبه
سبزی های معطر ( ریحان، مرزه، شوید و تلخون): به مقدار لازم
فلفل تند: به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه :
ابتدا دم های بامیه را تا حدی بگیرید که دوسانت باقی بماند. اگر کوتاه تر باشد بامیه لیز می شود.
درون قابلمه آب و نمک را بریزید و روی گاز بگذارید تا جوش بیاید.
بعد از جوش امدن زیر قابلمه را خاموش کرده و سرکه را اضافه کنید.
صبر کنید تا مخلوط آب و سرکه خنک شود.
درون شیشه به صورت لایه ای، بامیه، سبزی های معطر، فلفل و سیر ها را بچینید.
دقت کنید لایه آخر سبزی های معطر باشد.
بعد از خنک شدن مخلوط آب و سرکه را درون شیشه بریزید و درب شیشه را محکم ببندید.
شیشه ها درون یخچال نگهداری کرده و بعد از یک ماه نوش جان کنید.