Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 09:00

7
شهریور
املت با زیتون و پنیر موزارلا

املت با زیتون و پنیر موزارلا

کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود. آنگاه تخم‌مرغ‌ها را همراه با نمک و فلفل خوب هم بزنید تا مخلوط شود سپس تخم‌مرغ را در تابه بریزید و حرارت را ملایم کنید. اینک با پنیر موزارلا،‌ گوجه گیلاسی، زیتون سیاه و سبز آن را بیارائید

اعظم گلزارمنش:

مواد لازم برای 2 نفر

کره.................... 30 گرم

تخم‌مرغ.................. 4 عدد

نمک و فلفل.................. به میزان لازم

پنیر موزارلا رنده کرده دالیا ..................به میزان دلخواه

گوجه گیلاسی................ 10 عدد

زیتون سیاه بدون هسته................. 5 عدد

زیتون سبز بدون هسته............... 5 عدد

پنیر پارمسان رنده کرده ...............   یک‌چهارم پیمانه

 بیشتربخوانید:

املت یونانی

 

روش‌تهیه

کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود. آنگاه تخم‌مرغ‌ها را همراه با نمک و فلفل خوب هم بزنید تا مخلوط شود سپس تخم‌مرغ را در تابه بریزید و حرارت را ملایم کنید. اینک با پنیر موزارلا،‌ گوجه گیلاسی، زیتون سیاه و سبز آن را بیارائید و رویش پنیر پارمسان بپاشید. حالا در تابه را بگذارید و صبر کنید املت بپزد و پنیر آب شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: املت، املت پنیر، پنیر پارمسان، املت با زیتون و پنیر موزارلا تعداد بازديد: 346 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز