ایرنا: تاکو یک غذای محبوب و پرطرفدار مکزیکی است که میتوان آن را با انواع گوشت، مرغ، ماهی، میگو، ژامبون و سبزیجات سرو کرد. در مطلب زیر طرز تهیه تاکو ماهی را به شما آموزش میدهیم.
تاکو انواع مختلفی دارد، اما چیزی که در بین همه آنها مشترک است نان ترتیلا است. نان ذرت یا ترتیلا شبیه نان لواش ایرانی است. برای تهیه یک تاکوی خوشمزه باید نان را به صورت استوانه درآورده و با مواد دلخواه سرو کنید. روی این غذا یک سس لذیذ نیز ریخته میشود که میتواند سس سالسا یا آووکادو باشد.
بیشتربخوانید:
سالاد تاکو بوقلمون + طرز تهیه
مواد لازم
خامه ترش کمچرب: ۱/۴ فنجان
آب لیموترش: ۲ قاشق
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
فلفل سبز: ۱ عدد
کلم قرمز خردشده: ۱/۳ عدد
پیاز کوچک اسلایسشده: ۴ عدد
روغن زیتون: ۲ قاشق
ماهی تیلاپیا فیلهشده: ۵۰۰ گرم
نان ترتیلا: ۸ عدد
گشنیز خردشده: ۱/۲ فنجان
طرز تهیه
یک کاسه بزرگ بردارید و در آن خامه ترش و آبلیمو ترش بریزید و با هم مخلوط کنید. به آنها نمک و فلفل اضافه کرده و نیمی از مواد را در کاسهای دیگر بریزید.
نصف یک عدد فلفل سبز را خرده کرده و همراه با پیاز و کلم قرمز داخل یکی از کاسههای حاوی مواد اولیه ریخته و با هم حسابی مخلوط کنید.
در یک تابه مقداری روغن زیتون ریخته و آن را روی حرارت ملایم داغ کنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سالاد روسی مجلسی با مرغ و شوید
سالاد فَتوش ؛ یک پیش غذای عالی
نصف دیگر فلفل سبز را در آن خرد کنید. تکههای ماهی را در نمک و فلفل مزه دار کنید.
ماهیها را در تابه سرخ کنید. نانها را به مدت ۳۰ ثانیه در مایکروفر گرم کنید.
در این مرحله ماهیها را در نانهای ترتیلا قرار دهید.
در هر نان مقداری کلم خامهای بریزید.
گشنیزهای خردشده را در مقداری از خامه اضافی بریزید و همراه با تاکوها سرو کنید.