مواد لازم
قارچ ورقه خردشده........................ 50 گرم
سینه مرغ حبهای خردشده.................. 100 گرم
روغن زیتون.................. 4 قاشق سوپخوری
سیر رندهشده ..................1 حبه
سس گوجه................... 1 پیمانه
پاستا پنه (پخته)................... 100 گرم
پنیر پستو، پنیر موتزارلا، پنیر چدار و پنیر پارمزان در مجموع..................... 150 گرم
بیشتر بخوانید:
پاستا آنکونا
روشتهیه
قارچ و مرغ را با روغن زیتون تفت دهید و سیر را اضافه کرده و بعد سس گوجه را بیفزایید، بعد از گرم شدن سس پاستا را اضافه کنید و تفت دهید تا سس به خورد پاستا برود، سپس نیمی از پنیرها را داخل پاستا ریخته و مخلوط کنید، بعد از اینکه پنیر آب شد غذا را از روی حرارت بردارید و در ظرف سرو ریخته و بقیه پنیرها را روی پاستا بریزید.