مواد لازم برای 6 نفر
آب...............750 میلیلیتر
رنده پوست لیموترش (فقط قسمت زرد آن)................1 قاشق سوپخوری
میگوی خرد شده...................500 گرم
فلفل قرمز قلمی خرد شده.................6 عدد
قارچ ورقهشده.............125 گرم
گوجهفرنگی درشت، حلقهشده........... 2 عدد
سس ماهی........... 15 گرم
شکر........... 5/7 گرم
آب لیموترش................. 250 میلیلیتر
گشنیز برای سرو............. به مقدار لازم
روشتهیه
آب را در قابلمهای جوش آورده و بعد رنده پوست لیمو را اضافه کنید.
بگذارید 5 دقیقه بجوشد، سپس میگوها را اضافه کنید.
5 دقیقه دیگر بجوشانید و بعد فلفل قرمز و قارچ را ریخته و 3 دقیقه دیگر بجوشانید و سپس گوجهفرنگی را اضافه کنید.
بگذارید 10 دقیقه بجوشد و بعد شکر و سس ماهی را بریزید.
سوپ را از روی حرارت برداشته و آب لیموترش را اضافه کنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ تمبر هندی
نکتهها
سس ماهی، سس رقیقی است با طعم ماهی که از تخمیر ماهی نمکی به دست میآید و در آشپزی جنوب شرق آسیا کاربرد فراوان دارد و همان طور که در آن منطقه سویاسس زیاد استفاده میشود؛ این سس هم مورد استفاده قرار میگیرد که باید آن را به صورت آماده از فروشگاههایی که انواع سسهای خارجی را دارند تهیه کنید. در صورتی که به طعم آن علاقه ندارید میتوانید سویاسس را جایگزین آن نمایید.
«تام یام» به تایلندی «مخلوط آبپز» معنا میدهد و انواع گوناگونی دارد. البته اغلب آنها حاوی میگو هستند ولی سایر مواد اولیه میتواند متغیر باشد./ ن.ز.