Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 01:45

29
مرداد
املت قارچ و پيازچه

املت قارچ و پيازچه

تخم مرغ‌ها، شير، جعفري، خردل، نمك، سس ووسترشاير و فلفل را در ظرف مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا رنگش روشن شود. آن‌گاه كره را در تابة مناسبي بريزيد و روي حرارت آب كنيد. سپس قارچ و پيازچه را بيفزائيد و 2 دقيقه، تفت دهيد.

سرورچاووشی :

 

مواد لازم برای2-4 نفر

تخم مرغ.................. 6 عدد

شير.............. 80  ميلي ليتر (يك‌سوم پيمانه)

برگ جعفري خرد كرده............... 1 قاشق سوپخوري

خردل.................يك دوم قاشق چايخوري

نمك................. يك چهارم قاشق چايخوري

سس ووستر شاير .......................يك چهارم قاشق چايخوري

فلفل سياه................. به ميزان لازم

كره................... 2 قاشق سوپخوري

قارچ ورقه‌اي خرد كرده ...............يك و يك دوم پيمانه

پيازچة خرد كرده.................. 1 قاشق سوپخوري

پيازچة خرد كرده براي تزئين.............. به ميزان لازم

بیشتربخوانید:

املت یونانی

 

روش‌تهیه

تخم مرغ‌ها، شير، جعفري، خردل، نمك، سس ووسترشاير و فلفل را در ظرف مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا رنگش روشن شود. آن‌گاه كره را در تابة مناسبي بريزيد و روي حرارت آب كنيد. سپس قارچ و پيازچه را بيفزائيد و 2 دقيقه، تفت دهيد. حالا مخلوط تخم مرغ را درون تابه بريزيد و بگذاريد تخم‌مرغ‌ها ببندد.

 اينك تخم‌مرغ را هم بزنيد تا قدري خرد شود. مراقب باشيد املت خشك نشود! حالا املت را براي صبحانه در ظرف مناسبي بريزيد و با پيازچه بيارائيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: املت، طرز تهیه تعداد بازديد: 288 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز