Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:49

25
مرداد
آش شـِنگ

آش شـِنگ

نخود و لوبيا را - كه از شب قبل خيسانده‌‌ايد - با آب روي حرارت قرار دهيد و بپزيد. شنگ را به حبوبات بيفزائيد (اين سبزي كمي دير پز مي‌باشد). نيم پز كه شد، عدس را اضافه كنيد و نيمي از پياز داغ را - كه با زردچوبه تفت داده‌ايد – همراه با نعناع داغ به آش اضافه ن

آرزو صفری:

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

نخود و لوبيا چيتي جمعاً................... 150 گرم

آب............ 1 ليتر

سبزي شنگ شسته و درشت خرد كرده..............1 كيلوگرم

عدس............... 150 گرم

پياز داغ.............. 2 قاشق سوپخوري

زردچوبه............1 قاشق چايخوري

نعناع داغ............. به ميزان لازم

نمك و فلفل.............. به ميزان لازم

كشك......... يك دوم پيمانه

سير داغ براي تزئين................. به ميزان لازم

 بیشتربخوانید:

دستور پخت آش عناب

 

 

روش‌تهیه

نخود و لوبيا را - كه از شب قبل خيسانده‌‌ايد - با آب روي حرارت قرار دهيد و بپزيد. شنگ را به حبوبات بيفزائيد (اين سبزي كمي دير پز مي‌باشد). نيم پز كه شد، عدس را اضافه كنيد و نيمي از پياز داغ را - كه با زردچوبه تفت داده‌ايد – همراه با نعناع داغ به آش اضافه نمائيد. شعله را ملايم كنيد تا آش جا بيفتد. اكنون نمك و فلفل و بعد كشك را بيفزائيد و هم بزنيد و از روي حرارت برداريد. آش را در ظرف بكشيد و روي آن را با نعناع داغ، سير داغ و كشك تزئين كنيد.

 

یادآوری

  شنگ، نوعي سبزي خودرو و خوراكي است كه شبيه تره مي‌باشد و در فصل بهار در مناطق جنگلي اطراف تهران نيز مي‌رويد. در بازارچه‌هاي محلي نيز اين سبزي به وفور يافت مي‌شود.

  چون كشك مقداري شور است، در مصرف نمك دقت فرمائيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آش، آموزش آشپزی، آش شنگ، طرز تهیه تعداد بازديد: 273 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز