Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 11:44

13
مرداد
لَحم لبنانی

لَحم لبنانی

گوشت، جعفري، بهارات، نمك و فلفل را در كاسه مناسبي بريزيد و خوب ورز دهيد. آن‌گاه رويش را بپوشانيد و 2 ساعت در يخچال نگه داريد. حالا هر بار به اندازه 100‌گرم از مايه برداريد و به سيخ بكشيد.

مواد لازم برای 4-6نفر

گوشت گوسفندي چرخكرده...................... 600 گرم

جعفري خردكرده ................يك‌دوم پيمانه

بهارات................. 1 قاشق چايخوري

نمك و فلفل............... به ميزان لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه فلافل لبنانی در منزل

 

روش‌تهیه

گوشت، جعفري، بهارات، نمك و فلفل را در كاسه مناسبي بريزيد و خوب ورز دهيد. آن‌گاه رويش را بپوشانيد و 2 ساعت در يخچال نگه داريد. حالا هر بار به اندازه 100‌گرم از مايه برداريد و به سيخ بكشيد. اينك سيخ‌ها را روي آتش كباب كنيد و براي پذيرايي در ديس مناسبي بگذاريد و به دلخواه بيارائيد.

يادآوري: بهارات تركيبي شامل: فلفل سياه، زيره، تخم‌ گشنيز، ميخك، جوز هندي، دارچين و هل است.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کباب، طرز تهیه کباب تعداد بازديد: 270 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز