به گزارش تالاب، کویسادیلا در واقع نان ترتیلاست که با پنیر و مخلفات دیگه پر و گریل میشه. این کویسادیلاها یک میان وعده لذیذ برای خردسالان هسنند که اشتهای آنها را تحریک میکند در ادامه روش تهیه آن را توضیح خواهیم داد بد نیست برای تغذیه سالم فرزندتان چند عدد از این کویسادیلای مرغ تهیه کنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوکوی قارچ
مواد لازم
۱۲ عدد ................نان ترتیلا
۱۷۰ گرم .................پنیر چدار
۱ قاشق رستوران............ ترشی فلفل هالوپینو
۱ پیمانه............ مرغ
۴ قاشق رستوران............. کره
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خورش قورمهسبزی با مرغ
طرز تهیه
۱- میتونید از نان ترتیلای تهیه شده با آرد گندم و یا آرد ذرت بهرهگیری کنید.
۲- پنیر چدار رو رنده کنید.
۳- آب ترشی فلفل هالوپینو رو بگیرید و بعد اون رو خرد کنید.
۴- از مرغ پخته بهرهگیری کنید. اون رو ریشریش کنید.
۵- میتونید طرز تهیه سالسا رو در این جا مشاهده نمایید.
۶- عدد از نانهای ترتیلا رو روی سطح کار بذارید. پنیر، ترشی فلفل هالوپینو و مرغ رو بین اونها تقسیم کنید «بهتره که از کنارههای نانها حدود ۲ سانتی متر خالی بذارید». بقیه نانهای ترتیلا رو روی اونها بذارید و فشار بدید.
۱ قاشق رستوران از کره رو در ماهیتابه کوچکی آب کنید. به آرامی یکی از کویسادیلاها رو در ماهیتابه بذارید و برای حدود ۴ تا ۵ دقیقه تا طلایی بشه، از هردو طرف سرخ کنید. بقیه کویسادیلاها رو هم بهمین ترتیب آماده کنید. هر کویسادیلا رو ۴ قسمت کنید و به دوست سالسا و برشهای آووکادو میل کنید.