Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:29

27
تیر
هواری میگو

هواری میگو

میگو و سیب زمینی را همراه با پودر زنجفیل،زردچوبه،تخم گشنیز،نمک،فلفل و آبلیمو را در دستگاه غذا ساز بریزد و میکس کنید تا یکدست شود.آن گاه گشنیز، تخم مرغ و آرد را بیفزایید و خوب مخلوط کنید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد  لازم

میگوی پاک کرده  ................ 150گرم

سیب زمینی پخته  ..............  5عدد

 پودر زنجفیل،زرد چوبه و پودر تخم گشنیز.................. از هر کدام یک دوم قاشق چایخوری

نمک وفلفل قرمز...............  به میزان لازم

آبلیمو ترش .............   یک قاشق چایخوری

گشنیز تازه خرد کرده ...............  سه قاشق سوپخوری

تخم مرغ ..............  1عدد

آرد سوخاری یا آرد سفید............... 2 قاشق سوپخوری

روغن مخصوص سرخکردنی..................  به میزان لازم

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه پاستا چیکن فاهیتا؛ خامه‌ای و خوشمزه

 

 

طرز تهیه

میگو و سیب زمینی را همراه با پودر زنجفیل،زردچوبه،تخم گشنیز،نمک،فلفل و آبلیمو را در دستگاه غذا ساز بریزد و میکس کنید تا یکدست شود.آن گاه گشنیز، تخم مرغ و آرد را بیفزایید و خوب مخلوط کنید.  سپس در تابۀ مناسبی روغن بریزید و اجازه دهید گرم شود.حالا از مایۀ فراهم کرده هر بار به اندازۀ یک نارنگی برداشته و در دست صاف کنید و در روغن سرخ نمائید. اکنون هواری را در ظرف مناسب پذیرائی بچینید و همراه با سبزیجات دلخواه بیارائید.

بیشتربخوانید:

ساندویچ میگو + طرز تهیه

تهیه سالاد میگو و اسفناج ؛ مخصوص رژیم دارها

 

 

برچسب ها: غذای دریایی، هواری میگو، طرز تهیه تعداد بازديد: 222 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز