ساندویچ میگو همان طور که از اسمش مشخص است یک ساندویچ خاص و فوق العاده است. شاید کمتر اسم این غذا را شنیده باشید، ولی همان طور که نشان میدهد شما به هر ماده غذایی که علاقه داشته باشید میتوانید یک ساندویچ خوشمزه تهیه کنید. میگو یکی از پرخاصیتترین گوشتهای دریاییست که با آن میتوان انواع غذاهای خوشمزه از جمله خورش، پلو و کتلت و … را تهیه کرد که البته در اینجا سعی داریم شما را با طرز تهیه ساندویچ آن نیز آشنا کنیم. میگو در واقع گونهای از سخت پوستان است که در بیشتر آبهای جهان اعم از آبهای شیرین و شور یافت میشود و خوراک بسیاری از جانوران دریایی میباشد.
میگو یکی از لذیذترین غذاهای دریایی است،۱۰۰ گرم میگو، حاوی ۷۷ میلی گرم آب، ۹۹ کالری انرژی ۱/۱۸ گرم پروتئین، ۸/۰ چربی، ۱۶۳میلی گرم کلسترول و ۹۱ میلی گرم قند است. از نظر مقایسهای نسبت به سایر غذاهایی که پروتئین زیادی دارند نظیر گوشت ماهی و گروه ماکیان، میگو، کالری کم تری دارند. پروتیئن موجود در میگو کیفیت بالایی داشته و حاوی تمام اسید آمینههای لازم جهت رشد میباشد. میگوها در کل دارای چربی کمی میباشند، اسیدهای چرب امگا ـ ۳ که از دسته اسیدهای چرب غیر اشباع بوده و برای سلامتی مفید هستند، در میگوها به وفور یافت میشوند. این دسته از اسیدهای چرب میتوانند در کاهش خطر بیماریهای قلبی موثر واقع شود. میگو منبع غنی از ویتامینهای A، ۶ B ۱۲ B، C، D، E، و املاحی، چون کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم، سدیم، روی، مس، منگنز، و سلنیم است. علاوه بر این؛ کلسیم، آهن، روی، منیزیم، و فسفر میگو نسبت به سایر آبریان بیشتر است. از انواع دیگر ساندویچ میتوان به: ساندویچ مرغ، ساندویچ رست بیف، ساندویچ گوشت و ساندویچ مغز اشاره کرد.
مواد لازم:
میگوی درشت: ۴۵۰ گرم، پاک شده
ادویهی ماهی: یک قاشق سوپخوری
مایونز کم چرب: یک چهارم پیمانه و ۲ قاشق سوپخوری
سس خردل: ۲ قاشق سوپخوری
آبلیمو ترش: ۲ قاشق سوپخوری
نان ساندویچی: ۴عدد
کره یا مارگارین: ۳ قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای سبز و قرمز متوسط:۲عدد خلالی شده
سیر له شده: ۲ حبه
مراحل پخت :
مرحله ۱
ابتدا میگوهای تمیز و شسته شده را در ادویهی ماهی غلتانده، درون یک ظرف کوچک ریخته، در آن را ببندید.
مرحله ۲
ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.
مرحله ۳
مایونز و خردل را با آبلیمو و مخلوط کرده و کنار بگذارید.
مرحله ۴
نان را برش داده و بخشی از مغز آن را خالی کنید.
مرحله ۵
در تابهای نچسب ۲ قاشق سوپخوری روغن را روی حرارت کم داغ کرده و برای ۵ دقیقه فلفلها را در تابه تفت دهید.
مرحله ۶
سپس سیر را اضافه کرده و ۵ دقیقه یا تا وقتی که فلفلها نرم شود تفت دادن را ادامه دهید.
مرحله ۷
این مواد را از تابه به ظرف دیگری منتقل کرده و کنار بگذارید.
مرحله ۸
درون همان تابه کره را آب کرده و روی حرارت متوسط میگوها را برای ۵ دقیقه تفت دهید.
مرحله ۹
دو قاشق چایخوری از مخلوط مایونز و خردل و آبلیمو را روی دو طرف نانها بمالید.
مرحله ۱۰
یک قاشق از مواد فلفل روی قسمت سس مالی شدهی نان گذاشته و میگوها را روی آن بگذارید.
مرحله ۱۱
بقیهی سس مایونز را روی میگو ریخته و ساندویچ را ببندید و سرو کنید.
منبع: غذالند