Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 16:59

10
تیر
ساندویچ سبـزیــجات

ساندویچ سبـزیــجات

سبزیجات را در آبکش بریزید و نمک بزنید. پس از یک ساعت آنها را بشوئید و با حولة آشپزخانه خشک کنید و در روغن تفت داده یا روی صفحه گریل گریل نمائید. سپس روی نان را برش بزنید قدری از خمیر اضافی را جدا سازید و داخل آن را با سس پستو آغشته کنید.

اعظم گلزارمنش:

 

مواد لازم برای 8-10 نفر

بادمجان (ورقه‌ای خرد کرده)................ 2 عدد بزرگ

کدو (ورقه‌ای خرد کرده)..............4 عدد بزرگ

سیب‌زمینی (ورقه‌ای خرد کرده)1................ عدد بزرگ

فلفل دلمه‌ای قرمز................. 2 عدد

نمک .................به میزان لازم

قرص نان............... 1 عدد بزرگ

سس پستو................ سه‌چهارم پیمانه

پنیر موزارلای ورقه ای دالیا ..................200 گرم

پنیر پارمسان........... 50 گرم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه ساندویچ پنیر و مرغ بوفالو

 

روش‌تهیه

سبزیجات را در آبکش بریزید و نمک بزنید. پس از یک ساعت آنها را بشوئید و با حولة آشپزخانه خشک کنید و در روغن تفت داده یا روی صفحه گریل گریل نمائید. سپس روی نان را برش بزنید قدری از خمیر اضافی را جدا سازید و داخل آن را با سس پستو آغشته کنید. و به ترتیب بادمجان، کدو، پنیر موزارلا، فلفل دلمه‌ای، سیب‌زمینی و پنیر پارمسان را اضافه کنید. (در صورتی که مواد اضافه آمد دوباره تکرار کنید.) حالا رویه نان را رویش بگذارید، درون کاغذ آلومینیوم بپیچید و زیر فشار قرار دهید و اجازه دهید یک شب در یخچال بماند. اینک در طبقه وسط فر گرم کرده با دمای 250 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه آن را بپزید. حالا نان را از فر خارج کنید و برش بزنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: ساندویچ تعداد بازديد: 1460 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز