به گزارش بیتوته، ساندویچ پنیر و مرغ بوفالو، از خوشمزهترین ساندویچهایی است که خیلی ساده تهیه میشود. در ادامه با روشهای پخت آن آشنا میشوید.
مواد لازم برای ۴ ساندویچ:
سینه مرغ بریان شده................. ۲ عدد
سس مرغ بوفالو................. نصف فنجان
پیازچه پیاز خرد شده................ یک چهارم فنجان
نان تست................ ۸ عدد
پنیر چدار خرد شده............... ۱ فنجان
پنیر جک مونتری خرد شده............. ۱ فنجان
ساقهی کرفس، نازک برش خورده............... ۱ عدد
هویج بزرگ، نازک برش خورده............... ۱ عدد
پنیر آبی خرد شده.............. یک چهارم فنجان
کره بدون نمک نرم شده................. ۶ قاشق غذاخوری
پنیر آبی برای تزیین.............. ۱ فنجان
طرز تهیه ساندویچ پنیر با مرغ بوفالو:
پوست و استخوان مرغ را جدا کنید و در یک کاسه بزرگ خرد کنید. سس بوفالو و پیازچه را به آن اضافه کنید.
برای درست کردن ساندویچها، ۴ برش نان را روی یک سینی قرار بدهید. ۳ قاشق غذاخوری کره نرم شده را با برس روی آنها بمالید، سپس نان را برگردانید. روی هر ورقه نان را با ۱/۴ فنجان پنیر چدار خرد شده، ۱/۴ فنجان پنیر مونتری جک خرد شده قرار بدهید.
روی پنیرها را از مخلوط مرغ بگذارید، ساقههای کرفس خرد شده، هویج حلقهای و یک قاشق غذاخوری پنیر آبی قرار دهید. روی هر یک را یک برش نان قرار بدهید و کره باقی مانده را با برس روی نانها بمالید.
یک تابه یا توری را روی حرارت متوسط گرم کنید. به صورت دستهای یک ساندویچ را بردارید و آن را داخل تابه قرار بدهید تا زیر نان طلایی شود و پنیرهای داخل آن ذوب شود. حدود ۳-۵ دقیقه برای هر طرف لازم است. آن را به تخته برش منتقل کنید و ساندویچهای باقیمانده را به همین صورت بپزید. هرکدام را از وسط نصف کنید و با سس پنیر آبی میل کنید.
طرز تهیه سس مرغ بوفالو:
مواد لازم برای تهیهی سس مرغ بوفالو:
سس ورستر شایر............... یک چهارم قاشق چایخوری
کره................. نصف فنجان
سس فلفل تند................ دوسوم فنجان
یک و نیم قاشق غذاخوری................. سرکه سفید
فلفل قرمز ..................یک چهارم قاشق چایخوری
پودر سیر................ یک هشتم قاشق چایخوری
نمک برای مزه دار کردن .................به مقدار لازم
طرز تهیه سس مرغ بوفالو:
سس تند، کره، سرکه، سس ورستر شایر، فلفل قرمز، پودر سیر و نمک را در قابلمه ترکیب کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید. در حالی که با لیسک هم میزنید، بگذارید تا نیم پز شود. به محض اینکه مایعات در کنارههای قابلمه شروع به حباب زدن کرد، آن را از روی حرارت بردارید و با لیسک هم بزنید و برای استفاده کنار بگذارید.
سس بوفالوی شما آماده است.
طرز تهیه سس پنیر آبی:
مواد لازم برای سس پنیر آبی:
کره............... ۲۵ گرم
آرد سفید.............. ۱ قاشق غذاخوری
شیر............... ۱۵۰ میلی لیتر
پنیر آبی خرد شده.............. ۵۰ گرم
طرز تهیه سس آبی:
کره را در یک ظرف با حرارت متوسط ذوب کنید، سپس آرد را هم اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید حدودا به مدت ۱ دقیقه بپزید. شیر را به تدریج اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سس صاف شود و همهی شیر اضافه شود. مخلوط را بگذارید تا آرام بپزد و پنیر را اضافه کنید و هم بزنید. آنرا بپزید تا پنیر ذوب شود و سس کمی غلیظ شود، تا همهی مواد به خورد هم بروند و در پایان سرو کنید.
* از این سس برای سرو غذاهای فست فودی و ساندویچها استفاده میشود.