تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
کره.....................50 گرم
فیلة مرغ رشتهای خرد کرده....................400 گرم
فلفل دلمهای رنگی خلالی خرد کرده...................1پیمانه
قارچ ورقهای خرد کرده...................150 گرم
بروکسل خرد کرده............. 5 عدد
براکلی گلچه کرده....................1 پیمانه
نخودفرنگی............یکدوم پیمانه
لوبیا سبز خرد کرده.................یکدوم پیمانه
پیازچه خرد کرده...............3 ساقه
کنسرو ذرت...................یکچهارم پیمانه
نمک و فلفل..............به میزان لازم
استاک مرغ..............یکدوم پیمانه
کنجد...............2 قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه تاکو گیاهی مکزیکی
روش تهيه
نیمی از کره را در تابهای مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید. آنگاه فیلة مرغ را بیفزائید و تفت دهید. حالا فیلهها را از تابه خارج کنید و فلفل دلمهای را به همراه باقیمانده کره افزوده، قدری تفت دهید. سپس به ترتیب قارچ، بروکسل، براکلی، نخودفرنگی، لوبیا سبز، پیازچه، ذرت، نمک و فلفل را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید. اینک استاک مرغ را اضافه نمائید تا سبزیجات قدری نرم شوند. سپس فیله را افزوده مخلوط نمائید و در نهایت کنجد را اضافه کنید. اکنون خوراک را در ظرف مناسبی سرو نمائید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خوراک لوبیا کباب رشتی؛ صبحانه خوشمزه گیلانی