Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 01:19

29
خرداد
طرز تهیه فلافل هویج با سس کنجد

طرز تهیه فلافل هویج با سس کنجد

در گزارش زیر طرز تهیه فلافل هویج با سس کنجد غذای گیاهی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش کی آشپزه ،امروز قصد داریم طرز تهیه فلافل هویج با سس کنجد غذای گیاهی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

سیر..................... ۲ حبه

جعفریِ تازه................ یک دسته

پودر زیره‌ی سبز.................. ۱ قاشق سوپخوری

پودر گشنیز............... ۱ قاشق سوپخوری

پودر فلفل قرمز............. ۱/۲ قاشق چایخوری

نخود پخته............ ۴۰۰ گرم

تخم مرغ............. ۱ عدد

هویج............. ۲ عدد

لیمو ترش بزرگ............. ۱ عدد

ماست ساده.......... ۱۵۰ گرم یا ۳/۲ پیمانه

سس کنجد............ ۱ قاشق سوپخوری

پیاز قرمز .............۱ عدد

نعنای تازه............... یک مشت

نان تورتیلا یا نان پیتا ..................به میزان دلخواه برای سرو

ترشی فلفل................... به دلخواه

 

 

 

 

طرز تهیه فلافل هویج با سس کنجد غذای گیاهی

سیر و جعفری را درشت خرد کنید، ساقه‌های جعفری را هم می‌توانید استفاده کنید. آن‌ها را در یک غذاساز ریخته و با ادویه، نخود و تخم مرغ مخلوط کنید. آنقدر به مخلوط کردن ادامه دهید تا یک مخلوط نسبتا خشک بدست آورید. اگر غذاساز ندارید نخود را با گوشت کوب له کرده و سیر و سبزیجات را نیز کاملا خرد کرده و با هم مخلوط کنید.

هویج را درشت رنده کنید. پوست لیمو را نیز رنده کنید. یک قاشق از مخلوط فلافل در کاسه ریخته و سپس هویج و پوست لیمو را به آن بیفزایید. آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

مخلوط را هم بزنید و سپس مخلوط را بادست به شکل ۱۲ گلوله درآورید. اگر میخواهید بعدا آن را بخورید، می‌توانید فلافل‌ها را تا ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید.
کمی روغن را در یک ماهیتابه‌ی نچسب ریخته و حرارت دهید، سپس هر طرف فلافل‌ها را حدود ۳ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. وسوسه نشوید تا روغن بیشتری بریزید، زیرا این کار باعث می‌شود فلافل‌ها وا برود.

آبِ لیمو را بگیرید. ماست را با سس کنجد و ۱ قاشق سوپخوری آب لیمو همزده تا یکنواخت شود. اگر خیلی غلیظ است کمی آب به آن اضافه کنید. در صورت تمایل آن را با نمک و فلفل و آبلیموی بیشتری مزه دار کنید. پیاز قرمز را نازک برش بزنید و برگ‌های نعنا را از ساقه جدا کنید. باقی مانده آب لیمو را روی آن ریخته و با نمک و فلفل مزه دار کنید.

تورتیلا‌ها یا نان‌های پیتا را در مایکروفر یا در یک قابلمه‌ی داغ بر اساس دستورالعمل روی بسته بندی گرم کنید، سپس فلافل را با ماست، کنجد، سالاد پیاز و ترشی فلفل سرو کنید.

برچسب ها: سس، طرز تهیه فلافل، نان پیتا، فلافل، فلافل هویج، نان تورتیلا تعداد بازديد: 231 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز