به گزارش پارسینه،در گزارش زیر طرز تهیه سان چوی بو، غذای خوشمزه چینی را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای سان چوی بو
سان چوی بو
کاهو پیچ.............. درشت یک عدد
روغن مایع.................. ۲ قاشق غذاخوری
پیازچه............... ۴ عدد، ورقه ورقه
مرغ چرخ کرده .................۵۰۰ گرم
هویج کوچک................ یک عدد، رنده شده
کدوی کوچک............. یک عدد، رنده شده
فلفل دلمهای قرمز ................یک عدد، نگینی ریز
کنسرو ذرت............... ۱۲۵ گرم
نمک و فلفل................. به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه جوجهچینی رستورانی در منزل
طرز تهیه سان چوی بو
کاهو را برگ برگ کرده و برگهای درشت آن را حداقل یک ساعت در آب سرد و داخل یخچال قرار دهید.
روغن را در یک تابه نچسب روی شعله متوسط داغ کرده و پیازچهها را یک دقیقه در آن تفت دهید.
حرارت را زیاد کرده و مرغ را اضافه کنید. ۴ تا ۵ دقیقه آن را تفت داده و دائم هم بزنید تا سرخ شود.
در صورت نیاز اندکی روغن مایع اضافه کنید.
هویج، کدو، فلفل دلمهای و ذرت را اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر تفت دهید.
در صورت تمایل یکی، دو قاشق آبلیمو اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
برگهای کاهو را شسته و خشک کنید.
از مایه مرغ و سبزیها داخل برگهای کاهو ریخته و آن را مانند دلمه بسته و گرم یا سرد به همراه سس مایونز سرو کنید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه مرغ بالزامیک
ناگت مرغ خانگی + طرز تهیه
نکات
۱. در نوع کلاسیک این خوراک از نوعی سس چینی استفاده میشود که مناسب ذائقه ایرانی نیست و سس مایونز جایگزین آن شده است.
۲. میتوانید مانند ساندویج مایه داخل کاهو را با گوجه و خیارشور همراه کنید.