Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 18:47

26
خرداد
طرز تهیه قیمه بادمجان با عدس و کلم

طرز تهیه قیمه بادمجان با عدس و کلم

در گزارش زیر طرز تهیه قیمه بادمجان با عدس و کلم را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش آشپزی در سرزمین غذا، امروز قصد داریم طرز تهیه قیمه بادمجان با عدس و کلم را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

قیمه بادمجان با عدس و کلم یکی دیگر از غذاهای محلی استان فارس یا همان شیراز خودمان است. در تهیه این نوع قیمه به جای لپه از عدس و نخود و کلم استفاده می شود. همین مواد جدید باعث متمایز شده این نوع قیمه از قیمه های معمول و همیشگی ما می باشد.

مواد لازم:

گوشت: ۲۵۰ گرم

بادمجان: ۳-۴ عدد

کلم قمری متوسط: ۱ عدد

عدس پخته: ۱ پیمانه

نخود پخته: ۱ پیمانه

گوجه فرنگی: ۴ عدد

پیاز متوسط: ۲ عدد

رب: به مقدار لازم

شنبلیله: به مقدار لازم

نمک: به مقدار لازم

زردچوبه: به مقدار لازم

روغن: به مقدار لازم

بیشتربخوانید:

30 راز خوشمزه شدن خورش قیمه مجلسی

 

مراحل پخت: 

گام ۱
پیاز را خرد کرده با کمی روغن و زردچوبه تفت می‌دهیم.

گام ۲
گوشت را به قطعات ریز خرد کرده به پیاز اضافه می‌کنیم.

گام ۳
رب گوجه فرنگی را هم به همراه گوشت کمی تفت می‌دهیم.

گام ۴
سپس گوجه فرنگی را به مواد بالا اضافه می‌کنیم.

گام ۵
عدس و نخود را جداگانه آب پز می‌کنیم.

گام ۶
بادمجان را که از قبل خرد کرده ایم در آب نمک گذاشته تا تلخی آن گرفته شود، در روغن با کمی زردچوبه وشنبلیله تفت می‌دهیم.

گام ۷
در آخر تمامی مواد را با هم مخلوط کرده می‌گذاریم روی شعله ملایم چند جوش خورده کاملا جا بیفتد.

بیشتربخوانید:

برچسب ها: قیمه تعداد بازديد: 240 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز