Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 10:12

24
خرداد
طرز تهیه دلمه کباب هلندی

طرز تهیه دلمه کباب هلندی

در گزارش زیر طرز تهیه دلمه کباب هلندی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش بیتوته،امروز قصد داریم طرز تهیه دلمه کباب ( غذای هلندی )  را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

این غذا جزء غذا‌های سنتی هلند است و افراد سالخورده هلندی، هفته‌ای یک بار این دلمه را برای اعضای خانواده خود تهیه می‌کنند.

مواد لازم:

کلم برگ سفید و قرمز ...............دو عدد

آب گوشت ............دو لیوان

گوشت چرخ‌کرده................ ۴۰۰ گرم

کره............. ۵۰ گرم

خرده‌های نان ساندویچ................ ۸۰ گرم

پیاز سرخ شده................ دو قاشق غذاخوری

نمک و فلفل............. به میزان لازم

 بیشتربخوانید:

دلمه کدو حلوایی + طرز تهیه

 

 

طرز تهیه دلمه کباب ( غذای هلندی ):

کلم‌برگ‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه در آب‌جوش و نمک قرار دهید تا نرم شود. سپس برگ‌ها را به آرامی و با دقت جدا کرده و در آبکش بگذارید تا آب آن کشیده شود.

گوشت چرخ‌کرده را با پیازداغ تفت دهید و به آن نمک و فلفل بیفزایید، در نهایت خرده‌های وسط نان ساندویچی را به گوشت چرخ‌کرده اضافه کرده و هم بزنید و به آن نمک و فلفل بزنید.

درون هر برگی یک تا دو قاشق گوشت چرخ‌کرده ریخته و به آرامی بپیچید و در یک سبد فلزی قرار دهید. سبد را درون قابلمه‌ای بگذارید و مقدار آب‌گوشت و کره در قابلمه بریزید و بگذارید به جوش آید.

سپس حرارت را کم کنید و در قابلمه را محکم روی دلمه‌ها قرار دهید تا باز نشوند دلمه‌ها بعد از نیم‌ساعت کاملا پخته می‌شوند.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه دلمه کاهو

 

 

برچسب ها: دلمه، طرز تهیه دلمه تعداد بازديد: 219 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز