Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 27 مهر 1403 - 06:47

22
خرداد
كلم‌ قُمري پلو

كلم‌ قُمري پلو

برنج را بخيسانيد و همراه با نمك در آب جوش بريزيد. همينكه مغز برنج نرم شد، آن را آبكشي كنيد. عدس خيسانده را نيز بپزيد و كنار بگذاريد.

اعظم گلزارمنش :

 

مواد لازم براي 6-8 نفر

برنج.................. 600 گرم (4 پيمانه)

نمك....................به ميزان لازم

عدس.................... 350 گرم

كلم‌قمري مكعبي خرد كرده.................. 1 كيلوگرم

كره ..................150 گرم

پيازداغ ...........................5 قاشق سوپخوري

سبزي ريز خرد كرده.....................300 گرم

(تره، شويد، ترخون) 

زعفران حلكرده.................2 قاشق سوپخوري

گوشت چرخكرده  .............................. 500 گرم

پياز رنده كرده ......................... 1 عدد

نمك، فلفل و زردچوبه..................به ميزان لازم

كرة اضافي................ 50 گرم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه چیکن پیکاتا

طرز تهیه شیر پلو اردبیل و تبریز

 

 

 

روش‌تهیه

برنج را بخيسانيد و همراه با نمك در آب جوش بريزيد. همينكه مغز برنج نرم شد، آن را آبكشي كنيد. عدس خيسانده را نيز بپزيد و كنار بگذاريد.

آن‌گاه كلم قمري را با 50 گرم از كره‌ 5 دقيقه تفت دهيد. سپس عدس، كلم‌قمري، پيازداغ و سبزي را با هم مخلوط كنيد و آن را همراه با برنج در قابلمة مناسبي بريزيد. حالا زعفران و باقيماندة كره را روي برنج بدهيد و به مدت تقريبي 45 دقيقه دم كنيد.

 اكنون گوشت، پياز، نمك، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط كنيد و با آن كوفته ريزه تهيه نمائيد. كوفته‌ريزه‌ها را در كرة اضافي را تفت دهيد و همراه با پلو در ديس بكشيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه کلم پلو، کلم پلو تعداد بازديد: 240 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز