اعظم گلزارمنش :
مواد لازم براي 6-8 نفر
برنج.................. 600 گرم (4 پيمانه)
نمك....................به ميزان لازم
عدس.................... 350 گرم
كلمقمري مكعبي خرد كرده.................. 1 كيلوگرم
كره ..................150 گرم
پيازداغ ...........................5 قاشق سوپخوري
سبزي ريز خرد كرده.....................300 گرم
(تره، شويد، ترخون)
زعفران حلكرده.................2 قاشق سوپخوري
گوشت چرخكرده .............................. 500 گرم
پياز رنده كرده ......................... 1 عدد
نمك، فلفل و زردچوبه..................به ميزان لازم
كرة اضافي................ 50 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چیکن پیکاتا
طرز تهیه شیر پلو اردبیل و تبریز
روشتهیه
برنج را بخيسانيد و همراه با نمك در آب جوش بريزيد. همينكه مغز برنج نرم شد، آن را آبكشي كنيد. عدس خيسانده را نيز بپزيد و كنار بگذاريد.
آنگاه كلم قمري را با 50 گرم از كره 5 دقيقه تفت دهيد. سپس عدس، كلمقمري، پيازداغ و سبزي را با هم مخلوط كنيد و آن را همراه با برنج در قابلمة مناسبي بريزيد. حالا زعفران و باقيماندة كره را روي برنج بدهيد و به مدت تقريبي 45 دقيقه دم كنيد.
اكنون گوشت، پياز، نمك، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط كنيد و با آن كوفته ريزه تهيه نمائيد. كوفتهريزهها را در كرة اضافي را تفت دهيد و همراه با پلو در ديس بكشيد.