مريم نويدي زاده:
مواد لازم برای 6 نفر
قارچ خرد کرده.................. 750 گرم
نمک و فلفل .................به میزان لازم
کره................. 25 گرم
ترهفرنگی حلقهای خرد کرده............... 2 ساقه
آرد برنج............... 1 قاشق سوپخوری
خمیر هزارلا.................. 2 ورق
تخم مرغ همزده برای روی خمیر............... 1 عدد
بیشتر بخوانید:
پيراشكيسيبزميني و گشنيز
روش تهیه
قارچ را در تابة مناسبی بریزید و اندکی نمک رویش بپاشید. آنگاه در تابه را بگذارید و صبر کنید تا قارچ آب بیندازد. در این میان، کره را در تابة دیگری بریزید و ترهفرنگی را در آن تفت دهید. حالا آب قارچ را جدا کنید و کنار بگذارید. سپس قارچ را همراه با نمک و فلفل به ترهفرنگی بیفزائید و 5 دقیقة دیگر تفت دهید. اکنون آرد برنج را در آب قارچ حل کنید و به مخلوط قارچ بیفزائید و هم بزنید تا سس غلیظی حاصل شود. آنگاه یکی از دایرههای خمیر را روی سطح آرد پاشیده، باز کنید و نیمی از مواد فراهم کرده را روی آن بریزید. سپس نیمی از خمیر را روی مواد میانی تا کنید و لبههای خمیر را به هم بچسبانید. حالا روی خمیر تخممرغ بمالید. پیراشکی بعدی را نیز مانند همین پیراشکی آماده نمائید و آنها را در سینی دارای کاغذ روغنی بگذارید. اکنون سینی را در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد قرار دهید و پیراشکیها را به مدت تقریبی 25 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شوند، بپزید.